#AirPods Max

«Μυστική» λειτουργία του iPhone επιτρέπει στους χρήστες να κρυφακούν συζητήσεις

ieidiseis.gr
Η «μυστική» λειτουργία του iPhone επιτρέπει στους χρήστες να ακούν καθαρά τις συζητήσεις που γίνονται μέχρι και 15 μέτρα μακριά. Πώς θα την ενεργοποιήσετε.Μια λειτουργία του iPhone που δεν είναι γνωστή στους περισσότερους χρήστες αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, Elizabeth Henstridge, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Πρόκειται για τη λειτουργία που ονομάζεται «Ζωντανή ακρόαση» και επιτρέπει στους χρήστες να ακούν καθαρά συζητήσεις που γίνονται μέχρι και 15 μέτρα μακριά τους, σαν να βρίσκονταν δίπλα στην πηγή του ήχου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία και να φορέσουν τα ακουστικά τους. Ουσιαστικά, η Ζωντανή Ακρόαση επιτρέπει
15:56 15/11/2021

Apple: Η υποστήριξη Find My Network θα καθυστερήσει

secnews.gr
Η Apple ενημέρωσε πρόσφατα τη σελίδα λειτουργιών της iOS 15, υποδεικνύοντας ότι η υποστήριξη Find My network για AirPods Pro και AirPods Max θα καθυστερήσει λίγο – στην σελίδα αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσει «αργότερα μέσα στο φθινόπωρο», υπονοώντας ότι η λειτουργία δεν θα είναι διαθέσιμη με την αρχική κυκλοφορία του iOS 15. Δείτε επίσης: Πώς […] The post Apple: Η υποστήριξη Find My Network θα καθυστερήσει appeared first on SecNews.gr.
11:50 20/09/2021

Netflix: Φέρνει υποστήριξη Spatial Audio στο iOS για μια κινηματογραφική εμπειρία ακρόασης

pagenews.gr
Netflix: Η νέα δυνατότητα που προσφέρει η δημοφιλής πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη μόνο με τη χρήση ακουστικών AirPods Pro ή AirPods Max.
14:12 21/08/2021

Δεν υποστηρίζουν όλα τα ακουστικά της Apple τo Music lossless streaming

secnews.gr
Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από την Apple, τα νέα χαρακτηριστικά lossless και hi-resolution lossless streaming θα προσφέρονται δωρεάν μέσω του Apple Music, από τον επόμενο μήνα. Δυστυχώς όμως, οι συνδρομητές που διαθέτουν AirPods Pro και AirPods Max δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από τον ήχο υψηλότερης ποιότητας. Δείτε επίσης: Έχετε AirPods; Δείτε πώς θα τα […] The post Δεν υποστηρίζουν όλα τα ακουστικά της Apple τo Music lossless streaming appeared first on SecNews.gr.
10:14 18/05/2021

Τρόπος χρήσης AirPods και AirPods Max- Συμβουλές και κόλπα

spoilers
Εάν αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τα Apple AirPods, AirPods Pro και AirPods Max, ώστε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Αυτά τα ακουστικά είναι μερικά από τα καλύτερα στις αντίστοιχες κατηγορίες, είτε πρόκειται για τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά ή για ακουστικά που ακυρώνουν το θόρυβο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τρόπος χρήσης AirPods και AirPods Max- Συμβουλές και κόλπα
13:39 24/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load