#Alyssa Milano

Holly Marie Combs: “Η Alyssa Milano έβαλε να απολύσουν τη Shannen Doherty από τις Μάγισσες” – To τελεσίγραφο

instyle.gr
Ή εγώ ή αυτή! Αυτό ήταν το τελεσίγραφο της Alyssa Milano στους παραγωγούς της σειράς “Μάγισσες”. Η ηθοποιός απαίτησε την απόλυση της Shannen Doherty, απειλώντας με μηνύσεις. Αυτό αποκάλυψε η Holly Marie Combs, μιλώντας στο podcast της Doherty. Όπως είπε, αμέσως μετά την απόλυση της φίλης της, συνάντησε τον παραγωγό, για να μάθει τους λόγους. […] The post Holly Marie Combs: “Η Alyssa Milano έβαλε να απολύσουν τη Shannen Doherty από τις Μάγισσες” – To τελεσίγραφο appeared first on InStyle.
16:46 19/12/2023

«Οι Μάγισσες»: Η Alyssa Milano απαίτησε να απολύσουν την Shannen Doherty- Το παρασκήνιο της σειράς αποκαλύπτεται 20 χρόνια μετά

Skai.gr
Όπως περιέγραψε, ουσιαστικά η Milano είχε δώσει τελεσίγραφο πως στο καστ δεν χωρούσαν και οι δύο ενώ απείλησε να κάνει μηνύσεις για εργασιακό μπούλινγκ.
16:37 19/12/2023

Shannen Doherty: Η διαμάχη με την Alyssa Milano – “Έκλαιγα κάθε βράδυ”

instyle.gr
Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα της Shannen Doherty για την εποχή που γύριζε τις “Μάγισσες”. Αιτία, η αντιπαλότητα με τη συμπρωταγωνίστριά της, Alyssa Milano. Η 52χρονη Doherty, μιλώντας στο podcast της, όπου είχε καλεσμένη τη Holly Marie Combs, συζήτησε την “ανταγωνιστικότητα” που ένιωσε με τη Milano. Όπως είπε ένιωσε “έλλειψη γυναικείας υποστήριξης”, κάτι που επηρέασε τη […] The post Shannen Doherty: Η διαμάχη με την Alyssa Milano – “Έκλαιγα κάθε βράδυ” appeared first on InStyle.
11:46 12/12/2023

Alyssa Milano: Συγκινητική επανασύνδεση με τον Julian McMahon από τις “Μάγισσες”

instyle.gr
Η Alyssa Milano και ο Julian McMahon, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν και οι δύο στην επιτυχημένη σειρά “Μάγισσες” (Charmed), συναντήθηκαν ξανά στο Παρίσι το Σάββατο, καθώς συμμετείχαν στην εκδήλωση “For the Love of Fandoms 2” του Empire Convention. “Απλά ένα ζευγάρι φίλων στο Παρίσι”, έγραψε η 50χρονη Milano στη λεζάντα της ανάρτησής της, αφού ανέβασε selfie […] The post Alyssa Milano: Συγκινητική επανασύνδεση με τον Julian McMahon από τις “Μάγισσες” appeared first on InStyle.
19:46 10/09/2023

Alyssa Milano: Η ηθοποιός έκλεισε τα 50 και δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι – Ποζάρει χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ

instyle.gr
Η Alyssa Milano είχε χθες τα γενέθλιά της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκλεισε τα 50 και δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και ειδικά φίλτρα από εφαρμογές στα social media. Mε αυτόν τον τρόπο η Alyssa Milano θέλησε να δείξει ότι δεν έχει […] The post Alyssa Milano: Η ηθοποιός έκλεισε τα 50 και δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι – Ποζάρει χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ appeared first on InStyle.
20:34 20/12/2022

Αλίσα Μιλάνο: Τριπλά εμβολιασμένη και υποφέρει από πόνους στο στήθος και προβλήματα στην αναπνοή

pronews.gr
Η Αλίσα Μιλάνο η Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός, σχεδιάστρια ρούχων, συγγραφέας και πρώην τραγουδίστρια αναφέρει πως υποφέρει από το λεγόμενο μακρύ-COVID καθώς το είχε περάσει πριν από δύο χρόνια. Όπως λέει και παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί πλήρως και με τις τρεις δόσεις εξακολουθεί να έχει πόνους στο στήθος, βηχα και προβλήματα στην αναπνοή. TRIPLE VAXXED ALYSSA MILANO SAYS SHE ENDURES CHEST PAINS, SHORTNESS OF BREATH pic.twitter.com/O44Q8XfKDl — The_Real_Fly (@The_Real_Fly) January 18, 2022
23:58 18/01/2022

Η Alyssa Milano μίλησε για τις 2 αμβλώσεις της: «Δεν ήμουν έτοιμη τότε να γίνω μητέρα»

queen.gr
Η Alyssa Milano πίστευε ότι οι αποβολές που υπέστη ήταν «καρμική τιμωρία» για τις αμβλώσεις…
08:18 11/11/2021

Η Alyssa Milano απενοχοποίησε τις αισθητικές επεμβάσεις με τον πιο cool τρόπο

instyle.gr
Με μια μόνο λέξη και μέσα σε 4 δευτερόλεπτα (είναι ρεκόρ!), η Alyssa Milano απενοχοποίησε … Continue reading "Η Alyssa Milano απενοχοποίησε τις αισθητικές επεμβάσεις με τον πιο cool τρόπο" The post Η Alyssa Milano απενοχοποίησε τις αισθητικές επεμβάσεις με τον πιο cool τρόπο appeared first on Instyle GR.
12:02 21/05/2021

Ό,τι να ναι!!! Alyssa Milano: Οι μάσκες σε προστατεύουν περισσότερο από ένα όπλο

el.gr
«Οι μάσκες προσφέρουν περισσότερη προστασία από τα όπλα». Αυτό ισχυρίστηκε η ηθοποιός του Χόλυγουντ, Alyssa Milano, γράφοντας στο Twitter. «Οι αρνητές της μάσκας είναι οι ίδιοι που πιστεύουν πως χρειάζονται ένα AR-15  για προστασία», έγραψε η Milano στο Twitter και συνέχισε: «Η μάσκα θα σε προστατεύσιε περισσότερο από ένα AR-15 ». Τα σχόλια περισσεύουν. Το άρθρο Ό,τι να ναι!!! Alyssa Milano: Οι μάσκες σε προστατεύουν περισσότερο από ένα όπλο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:31 30/12/2020

Alyssa Milano: Η νέα ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού που έχασε τα μαλλιά της από τον κορονοϊό! [pics,vid]

tlife.gr
Πέντε μήνες αφότου, η Alyssa Milano διαγνώστηκε θετική, συνεχίζει να παλεύει με το "τέρας" του κορονοϊού. The post Alyssa Milano: Η νέα ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού που έχασε τα μαλλιά της από τον κορονοϊό! [pics,vid] appeared first on TLIFE.
18:27 03/09/2020

Σοκάρει η Alyssa Milano: Η υγεία μου καταστράφηκε (Photos)

topontiki.gr
ΚΟΣΜΟΣ  Πριν από μερικές ημέρες, η ηθοποιός της σειράς «Charmed», Alyssa Milano αποκάλυψε με μια ανάρτησή της στο Instagram ότι νόσησε από κορονοϊό και ότι η ασθένεια αυτή ήταν εφιάλτης.   Στη φωτογραφία της ανάρτησης, η 47χρονη ηθοποιός φορούσε αναπνευστήρα και περιέγραψε τα συμπτώματα της ασθένειας αναλυτικά: «Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού».   View
15:49 02/09/2020

Ο J Balvin αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με τη νόσο Covid-19

govastileto.gr
  Μετά τους Tom Hanks, Antonio Banderas, Mel Gibson, Pink και Alyssa Milano, άλλος ένας καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με Covid-19. Ο...
13:36 18/08/2020

Πέφτουν τα μαλλιά της Alyssa Milano μετά τη μάχη της με τον κορωνοϊό

govastileto.gr
  Με ένα μήνυμα και μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Alyssa Milano, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά...
12:33 12/08/2020

Alyssa Milano: Πέφτουν τα μαλλιά της από τον κορονοϊό

ieidiseis.gr
Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Μάγισσες» αρρώστησε τον Απρίλιο από τον Covid 19 και, όπως λέει η ίδια, ζει ακόμα με τις συνέπειες της ασθένειας.Στρατευμένη στην υπόθεση της προστασίας της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της διάδοσης του Covid 19, η Alyssa Milano που αρρώστησε την άνοιξη, προειδοποιεί ότι, τα συμπτώματα επιμένουν για εβδομάδες μετά από την «ανάρρωση» των ασθενών με κορονοϊό. Μάλιστα, για να υπογραμμίσει το μήνυμά της -φορέστε μάσκες, πλύνετε τα χέρια σας- δεν δίστασε να γυρίσει το βίντεο που ακολουθεί. Δείτε την να χτενίζετε και παρατηρήστε τις τούφες τα μαλλιά που μένουν στη χτένα. Είναι μόνο ένα από τα συμπτώματα -εκτός από το αίσθημα αδυναμίας, τον πονοκέφαλο
12:59 11/08/2020

Alyssa Milano: «Ο κορωνοϊός δεν είναι φάρσα, νόμιζα ότι πεθαίνω»

thebest.gr
Μια συγκλονιστική ανάρτηση σχετικά με τον κορωνοϊό έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Alyssa Milano.
06:00 08/08/2020

Alyssa Milano για τον κορονοϊό: Δεν είναι φάρσα, νόμιζα ότι πεθαίνω

ipop.gr
Όταν μίλησε η Alyssa Milano για τον κορονοϊό προσπαθώντας να τους κάνει όλους να καταλάβουν ότι δεν είναι αστείο. Όπως εξομολογήθηκε, ήταν άρρωστη για δύο εβδομάδες, ενώ σε κάποια φάση ένιωθε πως θα πεθάνει. «Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση», έγραψε, μεταξύ άλλων, η […] Το άρθρο Alyssa Milano για τον κορονοϊό: Δεν είναι φάρσα, νόμιζα ότι πεθαίνω εμφανίζεται στο iPop.
19:41 07/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load