#Benjamin Keough

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις – Κράτησε σπίτι το σώμα του νεκρού γιου της για δύο μήνες – «Ήθελε να τον θρηνήσει»

eleftherostypos.gr
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, κόρη του θρυλικού Έλβις Πρίσλεϊ αντιμετώπισε τεράστια θλίψη μετά την τραγική αυτοκτονία του γιου της, Benjamin Keough, το 2020. Σε μια βαθιά συναισθηματική συνέντευξη με την Oprah Winfrey στην ειδική εκπομπή του CBS The Presleys — Elvis, Lisa Marie και Riley, Η Riley Keough, η κόρη της Lisa Marie, αποκάλυψε τον […] Το άρθρο Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις – Κράτησε σπίτι το σώμα του νεκρού γιου της για δύο μήνες – «Ήθελε να τον θρηνήσει» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:01 10/10/2024

Riley Keough: H γλυκιά αφιέρωση στην αείμνηστη μητέρα της Lisa Marie Presley μετά την υποψηφιότητα για Emmy

instyle.gr
Η Riley Keough δεν ξεχνά την πολυαγαπημένη μητέρα της, Lisa Marie Presley όπως και τον αδελφό της, Benjamin Keough, και φροντίζει να τιμά τη μνήμη τους σε κάθε ευκαιρία. Η ηθοποιός είναι υποψήφια για Emmy και φρόντισε να κάνει μια γλυκιά αφιέρωση στους δύο αγαπημένους της ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή, θέλοντας να […] The post Riley Keough: H γλυκιά αφιέρωση στην αείμνηστη μητέρα της Lisa Marie Presley μετά την υποψηφιότητα για Emmy appeared first on InStyle.
10:46 13/07/2023

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η τραγική απώλεια του γιου της και η νέα ταινία για τον Έλβις

matrix24.gr
Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή και την καριέρα του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ» η κόρη του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια του πρωτότοκου γιου της Μπέντζαμιν Κίου (Benjamin Keough), το 2020, σε μία [...]
22:24 17/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load