#τιμή πετρελαίου θέρμανσης

Κώστας Σκρέκας: «Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο της οικονομίας για αν στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις»

news.gr
Για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στο πορτοφόλι των καταναλωτών μίλησε ο Κώστας Σκρέκας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, σημειώνοντας ότι «η τιμή πετρελαίου θέρμανσης ξεκινάει στο 1,31». Για το πετρέλαιο κίνησης ανέφερε ότι «παρακολουθούμε την κατάσταση και μόλις χρειαστεί θα παρέμβουμε. Θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό. Θα εξαρτηθεί από τις διεθνείς τιμές πετρελαίου».
10:22 15/10/2022

Σκρέκας: Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ξεκινάει στο 1,31

Newsbeast.gr
Για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στο πορτοφόλι των καταναλωτών μίλησε ο Κώστας Σκρέκας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, σημειώνοντας ότι «η τιμή πετρελαίου θέρμανσης ξεκινάει στο 1,31». Για το πετρέλαιο κίνησης ανέφερε ότι «παρακολουθούμε την κατάσταση και μόλις χρειαστεί θα παρέμβουμε. Θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό. Θα εξαρτηθεί από τις διεθνείς τιμές πετρελαίου». Για το φυσικό αέριο δήλωσε ότι υπάρχει επιδότηση 80 ευρώ ανά θερμική μεβατώρα.
09:16 15/10/2022

Τα σχέδια του οικονομικού επιτελείου για να αντιμετωπιστούν νέες αυξήσεις στα καύσιμα

fosonline.gr
Τα σενάρια για αμόλυβδη στα 2,61 ευρώ και μέση τιμή πετρελαίου θέρμανσης στα 2 ευρώ!
12:56 13/06/2022

Πως διαμορφώνεται η τιμή πετρελαίου θέρμανσης σε κάθε νομό – Οι περιοχές “φαρμακείο” και οι “προνομιούχοι”- Που βρίσκεται η Π.Ε. Κοζάνης

e-ptolemeos.gr
Ποιες περιοχές πληρώνουν «φαρμακείο» για τη θέρμανση του χώρου τους; Σε ποιο νομό θα ζεσταθούν με τις πιο οικονομικές τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης; Δείτε αναλυτικά πως κυμαίνονται οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης σε όλη την χώρα, στην νέα έρευνα που δημιούργησε η Petroil Fuels.   Τιμές Πετρελαίου Θέρμανσης ανά νομό Πρωτιά ακρίβειας στο Πετρελαίου Θέρμανσης φαίνεται […]
11:16 11/11/2021

Ανατροπή για επίδομα θέρμανσης: Τι αλλάζει στα κριτήρια. Σοκ με τιμή πετρελαίου θέρμανσης

fimes.gr
Τι αλλάζει στα εισοδηματικά κριτήρια για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης; Με αλλαγές στα εισοδηματικά κριτήρια ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι φέτος το επίδομα θέρμανσης. Με τιμές που μπορεί να φτάσουν έως και τα 1,30 ευρώ στα νησιά εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει φέτος η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης καθιστώντας πιο επιτακτική την ανάγκη να προχωρήσει η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανατροπή για επίδομα θέρμανσης: Τι αλλάζει στα κριτήρια. Σοκ με τιμή πετρελαίου θέρμανσης.
15:50 05/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load