Κολοκύθα ογκρατέν
Newsbeast.gr
Υλικά 40 γρ. βούτυρο ή λάδι καρύδας 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κομμάτι τζίντζερ (περίπου 2,5 εκ.) τριμμένο ή ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 1/2- 2 κιλά κολοκύθα, χοντροκομμένη 1 μικρή χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο, συν επιπλέον για το σερβίρισμα 4 κλωναράκια θυμάρι 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, μόνο το πράσινο μέρος, χοντροκομμένα 1/2 κ. γλ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών ή νερό 2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί Εκτέλεση Ζεστάνετε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Σοτάρετε το κρεμμύδι για 6- 7 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει καλά και να ροδίσει. Προσθέστε το τζίντζερ, το σκόρδο, την κολοκύθα, τον μαϊντανό, το θυμάρι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλάτι και τον ζωμ
19:42 19/02/2022