#Μαρίλια Μητρούση

Μιχάλης Μητρούσης: «Ασφαλώς και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Newsit
«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας πάρα πολύ καλός και άξιος ηθοποιός», είπε ο Μιχάλης Μητρούσης. Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Μητρούσης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Στάθη Ψάλτη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Πέτρο Χαϊκάλη, αλλά και για την κόρη του, Μαρίλια Μητρούση. «Ο Σεφερλής είναι ένας πάρα πολύ καλός ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Μητρούσης: «Ασφαλώς και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:28 21/10/2024

Μαρίλια Μητρούση για τον «Παράδεισο των κυριών»: Σύντομα θα υπάρξει γάμος

Newsit
«Υπάρχει αγάπη και έρωτας ανάμεσα στην “Τζένη” και τον “Μιχάλη”» λέει η Μαρίλια Μητρούση, η καλοσυνάτη και ντροπαλή Ευδοξία από τον «Παράδεισο των κυριών».  Σύντομα θα υπάρξει γάμος στη σειρά, αποκάλυψε η Μαρίλια Μητρούση στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον «Παράδεισο των κυριών», ενώ μίλησε επίσης για τον πατέρα της Μιχάλη Μητρούση, για ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίλια Μητρούση για τον «Παράδεισο των κυριών»: Σύντομα θα υπάρξει γάμος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 31/10/2023

Η Μαρίλια Μητρούση είναι το νέο κορίτσι του Παράδεισου των Κυριών και σχεδόν από κούνια στην τέχνη

queen.gr
Η κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, προσπαθούσε πάντα να είναι προσγειωμένη και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η ιδιαίτερη σχέση των γονιών της μετά το διαζύγιό τους. Περισσότερα...
07:17 15/08/2023

Μαρίλια Μητρούση: «Οι γονείς μου δεν θέλουν να κάνω παιδί γιατί φοβούνται ότι θα φαίνονται μεγάλοι»

thecaller.gr
Για την είσοδό της στον «Παράδεισο των κυριών», τις κακοποιητικές συμπεριφορές, την τηλεόραση, αλλά και το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει παιδιά, μίλησε η Μαρίλια Μητρούση.Για την είσοδό της στον «Παράδεισο των κυριών», τις κακοποιητικές συμπεριφορές, την τηλεόραση, αλλά και το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει παιδιά, μίλησε η Μαρίλια Μητρούση.«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρίσκομαι στον Παράδεισο των κυριών. Πέρασα από κάστινγκ όπως περνούν όλοι οι ηθοποιοί. Ο ρόλος μου είναι μια πωλήτρια στον Παράδεισο. Είμαι […]
12:00 10/08/2023

Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Λιάγκα: Άμα δεν σου αρέσει το βίντεο, μην το παίξεις

ProtoThema.gr
Ο παρουσιαστής είχε πρόσφατα κατακρίνει τη μέθοδο των ρεπόρτερ που είχαν κάνει ερωτήσεις στη Μαρίλια Μητρούση, επιλέγοντας ωστόσο να προβάλει το σχετικό ρεπορτάζ
15:34 29/04/2023

Μαρίλια Μητρούση: «Ένιωσα πολύ άβολα, και τώρα δεν νιώθω πολύ ωραία»

tlife.gr
Σε μια ιδιαιτέρως άβολη και αμήχανη θέση βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Μαρίλια Μητρούση όταν σε To άρθρο Μαρίλια Μητρούση: «Ένιωσα πολύ άβολα, και τώρα δεν νιώθω πολύ ωραία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:28 29/04/2023

Μαρίλια Μητρούση: «Δεν θα τοποθετηθώ, η αντίδρασή μου είναι ότι δεν απαντώ και νιώθω άβολα»

zappit.gr
Την Μαρίλια Μητρούση συνάντησε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας για την εκπομπή Γεια σου κι απάντησε για το σκηνικό πριν από λίγες […] The post Μαρίλια Μητρούση: «Δεν θα τοποθετηθώ, η αντίδρασή μου είναι ότι δεν απαντώ και νιώθω άβολα» appeared first on Zappit.
14:12 29/04/2023

Δανάη Μπάρκα για Γεωργούλη: «Συντάσσομαι με τη Μαρία Σολωμού -Είναι αμήχανο να μιλάς για κάποιον που ξέρεις» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Δανάη Μπάρκα: Την Μαρίλια Μητρούση συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο και την ρώτησαν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίοι είχε μακρόχρονη στενή φιλία ενώ φήμες τους ήθελαν και ζευγάρι στο παρελθόν. Η ηθοποιός δεν έκρυψε την αμηχανία της και απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος, λέγοντας: «Παιδιά, […] Το άρθρο Δανάη Μπάρκα για Γεωργούλη: «Συντάσσομαι με τη Μαρία Σολωμού -Είναι αμήχανο να μιλάς για κάποιον που ξέρεις» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:52 26/04/2023

Μαρίλια Μητρούση: Τη ρωτούσαν για την υπόθεση Γεωργούλη και απαντούσε “Χρόνια Πολλά”

neolaia.gr
Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία σε βάρος του αρνήθηκε να σχολιάσει η νεαρή ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση στις τηλεοπτικές κάμερες και η αμηχανία άγγιξε κόκκινο.
14:42 26/04/2023

Δανάη Μπάρκα για Γεωργούλη: «Απορώ πως νομίζουν ότι θα μιλήσουμε εύκολα για ένα πρόσωπο που έχουμε υπάρξει κοντά»

zappit.gr
Την βροχή ερωτήσεων που δέχθηκε η Μαρίλια Μητρούση από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασαν στην εκπομπή […] The post Δανάη Μπάρκα για Γεωργούλη: «Απορώ πως νομίζουν ότι θα μιλήσουμε εύκολα για ένα πρόσωπο που έχουμε υπάρξει κοντά» appeared first on Zappit.
12:20 26/04/2023

Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι αμήχανο για όλους μας»

tlife.gr
Με αφορμή τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε η Μαρίλια Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη, η Δανάη To άρθρο Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι αμήχανο για όλους μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:16 26/04/2023

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για την Μαρίλια Μητρούση: «Αντί να τους στείλει όλους στο διά…ο»

zappit.gr
Μετά από την μετάδοση του βίντεο με τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην Μαρίλια Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο Γιώργος […] The post Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για την Μαρίλια Μητρούση: «Αντί να τους στείλει όλους στο διά…ο» appeared first on Zappit.
11:22 26/04/2023

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι διαπόμπευση για μένα! Και έχουμε και δικό μας μικρόφωνο»

tlife.gr
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη Μαρίλια Μητρούση, σχετικά με την υπόθεση To άρθρο Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι διαπόμπευση για μένα! Και έχουμε και δικό μας μικρόφωνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:10 26/04/2023

Η αντίδραση της Μαρίλιας Μητρούση όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη

Newsbeast.gr
Η φημολογούμενη ως πρώην σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη, Μαρίλια Μητρούση, βρέθηκε τετ α τετ με τις τηλεοπτικές κάμερες και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν τη νεαρή ηθοποιό για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην, πλέον, ευρωβουλευτή. Η κόρη τουυ ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, φέρεται να υπήρξε ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη ωστόσο δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, ζητώντας να μην της επαναληφθεί ερώτηση σχετικά με το θέμα. «Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκά
11:08 26/04/2023

Μαρίλια Μητρούση: Η άρνησή της να μιλήσει για τον φημολογούμενο πρώην σύντροφό της, Αλέξη Γεωργούλη

govastileto.gr
Την Μαρίλια Μητρούση συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι το βράδυ της Τρίτης σε παρουσίαση βιβλίου και την ρώτησαν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο είχε μακρόχρονη στενή φιλία ενώ φήμες τους ήθελαν και ζευγάρι στο παρελθόν. Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις κάμερες, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των […]
09:46 26/04/2023

Μαρίλια Μητρούση: Η άρνηση της φημολογούμενης πρώην συντρόφου του Αλέξη Γεωργούλη να μιλήσει για τις καταγγελίες

tlife.gr
Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο οι καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και To άρθρο Μαρίλια Μητρούση: Η άρνηση της φημολογούμενης πρώην συντρόφου του Αλέξη Γεωργούλη να μιλήσει για τις καταγγελίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:30 26/04/2023

Μαρίλια Μητρούση για Αλέξη Γεωργούλη: «Μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση»

zappit.gr
Την Μαρίλια Μητρούση συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο και την ρώτησαν για την υπόθεση του Αλέξη […] The post Μαρίλια Μητρούση για Αλέξη Γεωργούλη: «Μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση» appeared first on Zappit.
08:14 26/04/2023

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Αντώνη Ζαΐρη “Σκάλα μνήμης” στον ΙΑΝΟ

irafina.gr
Ο IANOS και οι εκδόσεις Ενύπνιο, διοργανώνουν παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του συγγραφέα Αντώνη Ζαΐρη, με τίτλο «Σκάλα Μνήμης». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ευσταθία Δήμου, φιλόλογος και συγγραφέας Μιχάλης Μητρούσης, ηθοποιός και σκηνοθέτης Μαρίλια Μητρούση, ηθοποιός, τραγουδίστρια, απόφοιτος Εθνικού Ωδείου Σωτήρης Μποκέας, απόφοιτος Ιστορίας της Φιλοσοφίας, Μεταφυσικής και Φαινομενολογίας του Πανεπιστημίου της […]
00:00 21/04/2023

Μαρίλια Μητρούση: «Όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου στο σχολείο, όλοι με κοιτούσαν και σχολίαζαν»

zappit.gr
Η Μαρίλια Μητρούση παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και τον Λευτέρη Τρίγκα και μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και πως βίωσε το […] The post Μαρίλια Μητρούση: «Όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου στο σχολείο, όλοι με κοιτούσαν και σχολίαζαν» appeared first on Zappit.
23:32 31/01/2023

ΣτΟργή: «Σε αυτό τον κόσμο ο σκληρός θεωρείται δυνατός, ο αθώος τιμωρείται και δίκιο έχει αυτός που φωνάζει περισσότερο»

Newsbeast.gr
Κατά τη διάρκεια της ζωής μας εμπιστευόμαστε ανθρώπους. Ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για τις επιλογές μας και για το πώς θα εξελιχθούν, κανείς δεν λειτουργεί με εγχειρίδιο. Κάποιες φορές πληγωνόμαστε. Όταν όμως οι πληγές συνεχίζουν να αιμορραγούν, κάποτε μπορεί να βρουν έκφραση μέσω του θυμού, της βίας και της οργής. Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), στο επεισόδιο της σειράς «Στοργή» την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, έρχεται αντιμέτωπη με επώδυνες εξομολογήσεις ασθενών της όπου κάνει μια θλιβερή διαπίστωση: «Σε αυτό τον κόσμο ο σκληρός θεωρείται δυνατός, ο αθώος τιμωρείται και δίκιο έχει αυτός που φωνάζει περισσότερο». Η Γιατρός δέχεται μια καινούργια ασθενή στο γραφείο της, την Καίτη (Νεφέλη Κουρή),
00:00 20/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load