#Γιώργος Λάγιος

Γιώργος Λάγιος για Ελίνα Παπίλα: «Ήταν πολύ πιεστική περίοδος, δεχόταν πόλεμο και κριτική»

zappit.gr
Στην πρώην τηλεοπτική του συνεργάτιδα, Ελίνα Παπίλα σχολίασε ο Γιώργος Λάγιος στις νέες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star […] The post Γιώργος Λάγιος για Ελίνα Παπίλα: «Ήταν πολύ πιεστική περίοδος, δεχόταν πόλεμο και κριτική» appeared first on Zappit.
21:35 02/10/2024

Γιώργος Λάγιος: «Η άποψη της Ελίνας Παπίλα είναι σεβαστή αλλά δεν την ενστερνίζομαι»

Newsit
«Αν θέλεις να είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να είσαι διαθέσιμος στη δημοσιότητα 24 ώρες» εξηγεί ο Γιώργος Λάγιος. Στο ξέσπασμα που είχε προς τα media o Χρήστος Μάστορας και στην υποστήριξη που του έδειξε η Ελίνα Παπίλα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λάγιος όταν τον συνάντησε την Τετάρτη η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λάγιος: «Η άποψη της Ελίνας Παπίλα είναι σεβαστή αλλά δεν την ενστερνίζομαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:46 02/10/2024

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου έλεγαν όλοι “γιατί δεν προσπαθείς να σώσεις τον γάμο σου;”»

Newsbeast.gr
Για τη σύγχρονη… επιδημία διαζυγίων μίλησαν στην εκπομπή «Summer’s Cool», με την παρουσιάστρια, Μαριάντα Πιερίδη, να αφήνει υπονοούμενα και για τη δική της περίπτωση. Ειδικότερα, στην εκπομπή του «ΣΚΑΪ» κλήθηκε να μιλήσει ο γνωστός σύμβουλος ψυχικής υγείας, Γιώργος Λάγιος, με αφορμή τα διαζύγια των επωνύμων, που έγιναν γνωστά φέτος το καλοκαίρι. «Ένας ειδικός μόνο θα μπορούσε να μιλήσει για τα διαζύγια. Εγώ μόνο εκ πείρας θα μπορούσα να μιλήσω, ενώ εσύ, Γιώργο μου, θα το πάρεις από την επιστημονική πλευρά», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη, δίνοντας πάσα στον καλεσμένο της να τοποθετηθεί. «Να μην παλέψεις; Να μην προσπαθήσεις να κρατήσεις τη σχέση, τον γάμο σου; Εμένα πολύς κόσμος μου
00:11 20/08/2024

Γιώργος Λάγιος για Ελίνα Παπίλα: «Έφαγε πολύ πόλεμο, αλλά δεν έχει σχέση με την επίδοση της εκπομπή της»

govastileto.gr
Ο Γιώργος Λάγιος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και απάντησε για την Ελίνα Παπίλα και την εκπομπή «Είμαστε μαζί». Αρχικά, ο Γιώργος Λάγιος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι η Ελίνα έφαγε πολύ πόλεμο, αλλά δεν έχει σχέση με την επίδοση της εκπομπή της. Τα αρνητικά σχόλια είναι μια φανταστική διαφήμιση, είναι μια ευκαιρία […]
17:00 05/03/2024

Γιώργος Λάγιος για τη δικαστική διαμάχη με τον Βαλάντη: «Είναι παράνοια, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να του ζητήσω συγνώμη»

zappit.gr
Δηλώσεις για τη δικαστική διαμάχη που εξελίσσεται ανάμεσα στον ίδιο και στον Βαλάντη έκανε ο Γιώργος Λάγιος. Ο γνωστός σύμβουλος […] The post Γιώργος Λάγιος για τη δικαστική διαμάχη με τον Βαλάντη: «Είναι παράνοια, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να του ζητήσω συγνώμη» appeared first on Zappit.
16:00 02/02/2024

Χώρισε ο Γιώργος Λάγιος από την 23χρονη σύντροφό του μετά από επτά μήνες σχέσης

govastileto.gr
Ο Γιώργος Λάγιος και η Αμέλια Σκλαβούνου αποφάσισαν μετά από επτά μήνες κοινής πορείας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Ο κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας και η 23χρονη κοπέλα χώρισαν και την είδηση έκανε γνωστή η Νάνσυ Παραδεισανού το μεσημέρι της Κυριακής 5 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου». Όπως […]
11:00 06/11/2023

Γιώργος Λάγιος: «Έχουν έναν συνεργάτη που τους κάνει τη ζωή μαρτύριο με την ψυχολογική βία»

thecaller.gr
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος και απάντησε για τη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, αναφέροντας πως το επόμενο metoo θα είναι για την τηλεόραση.Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος και απάντησε για τη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, αναφέροντας πως το επόμενο metoo θα είναι για την τηλεόραση.«Γνωρίζω γιατί είναι το αντικείμενό μου. Έχω πολλούς και πολλές θεραπευόμενες, οι οποίοι έχουν έρθει με ψυχοσωματικά, με κρίσεις πανικού, με πολλά θέματα από τη δουλειά τους. […]
19:00 18/10/2023

Γιώργος Λάγιος – Αμέλια Σκλαβούνου: Φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί για το ΟΚ!

okmag.gr
Ο 45χρονος ψυχοθεραπευτής σεξολόγος Γιώργος Λάγιος και η 23χρονη ηθοποιός φοιτήτρια ψυχολογίας αγαπημένη του Αμέλια Σκλαβούνου φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί για το ΟΚ!. Το ζευγάρι μιλά για τις κοινές του επιλογές, τη διαφορά ηλικίας, που είναι σπίθα στη σχέση τους, καθώς και τους τελευταίους πέντε μήνες της απίστευτης ερωτικής έλξης και ψυχικής εγγύτητας μεταξύ τους. […] The post Γιώργος Λάγιος – Αμέλια Σκλαβούνου: Φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί για το ΟΚ! appeared first on OK! Magazine.
07:58 07/09/2023

Γιώργος Λάγιος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κατά 22 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Αμέλια Σκλαβούνου

tlife.gr
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης με τη Ζόζεφιν βρέθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Λάγιος To άρθρο Γιώργος Λάγιος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κατά 22 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Αμέλια Σκλαβούνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 24/07/2023

Γιώργος Λαγιος: Μας συστήνει την 23χρονη σύντροφο του Αμέλια

govastileto.gr
Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό νεαρής ηθοποιού φαίνεται να βιώνει ο Γιώργος Λάγιος, μετά τον χωρισμό του από με την Κάτια Ταραμπάνκο. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λάγιος εδώ και λίγους μήνες είναι σε σχέση με την 23χρονη Αμέλια. «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με μία κοπέλα εδώ και τρεις μήνες. Τη λένε […]
14:00 04/07/2023

Γιώργος Λάγιος: Είμαστε λίγο καιρό μαζί, έχουμε συνδεθεί εγκεφαλικά και συναισθηματικά

Newsit
Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λάγιος για τη νέα του σχέση! Την Μαρία Μπακοδήμου και την τηλεοπτική της παρέα συνάντησε το Σάββατο ο Γιώργο Λάγιος, στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ, όπου και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τη νέα σχέση με 23χρονη ηθοποιό. “Εγώ δεν έχω παιδιά, είμαι άτεκνος. Έχω μια ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Λάγιος: Είμαστε λίγο καιρό μαζί, έχουμε συνδεθεί εγκεφαλικά και συναισθηματικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 01/07/2023

Γιώργος Λάγιος: «Η σύντροφός μου είναι 23 ετών, εγώ είμαι 45»

zappit.gr
Καλεσμένος στην παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Λάγιος. Ο γνωστός ψυχολόγος-σεξολόγος μίλησε για την […] The post Γιώργος Λάγιος: «Η σύντροφός μου είναι 23 ετών, εγώ είμαι 45» appeared first on Zappit.
16:00 01/07/2023

Γιώργος Λάγιος σε Κωνσταντίνο Αρτσίτα: «Με 20 εκατομμύρια ευρώ θα πήγαινες μαζί μου;»

zappit.gr
Αμηχανία προκάλεσε ο Γιώργος Λάγιος στο πάνελ του «Γεια Σου», στο οποίο βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός […] The post Γιώργος Λάγιος σε Κωνσταντίνο Αρτσίτα: «Με 20 εκατομμύρια ευρώ θα πήγαινες μαζί μου;» appeared first on Zappit.
14:00 01/07/2023

Γιώργος Λάγιος: «Η Ελίνα Παπίλα ταλαιπωρήθηκε πολύ ψυχολογικά με όσα άκουσε»

zappit.gr
Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στους δημοσιογράφους για το φινάλε της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα, κάνοντας τον απολογισμό της πορείας της. […] The post Γιώργος Λάγιος: «Η Ελίνα Παπίλα ταλαιπωρήθηκε πολύ ψυχολογικά με όσα άκουσε» appeared first on Zappit.
12:00 19/06/2023

Γιώργος Λάγιος: «Δεν ήταν καλό το feedback που πήρα από τον κόσμο

neolaia.gr
Ο Γιώργος Λάγιος για την εκπομπή που συμμετείχε και την παρουσιάστρια, Ελίνα Παπίλα.
14:46 13/06/2023

Γιώργος Λάγιος: «Έχω μία ιδέα για το τι φταίει στην εκπομπή»

zappit.gr
Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου για το τηλεοπτικό του μέλλον μετά την ολοκλήρωση της […] The post Γιώργος Λάγιος: «Έχω μία ιδέα για το τι φταίει στην εκπομπή» appeared first on Zappit.
16:00 09/06/2023

Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λάγιο: «Αν ήμουν η Ελίνα Παπίλα, θα ένιωθα ότι με άδειαζε»

zappit.gr
Την αντίθεσή της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου για τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος στην Super Κατερίνα σε σχέση […] The post Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λάγιο: «Αν ήμουν η Ελίνα Παπίλα, θα ένιωθα ότι με άδειαζε» appeared first on Zappit.
13:00 06/06/2023

Γιώργος Λάγιος: «Έγινε με συνεννόηση, δεν θέλω να συμμετέχω σε πράγματα που δεν γνωρίζω»

zappit.gr
Ο Γιώργος Λάγιος έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα κι απάντησε για την εκπομπή «Είμαστε Μαζί» με την Ελίνα Παπίλα. «Είμαι […] The post Γιώργος Λάγιος: «Έγινε με συνεννόηση, δεν θέλω να συμμετέχω σε πράγματα που δεν γνωρίζω» appeared first on Zappit.
18:40 23/05/2023

Γιώργος Λάγιος: «Θέλω να συμμετέχω σε πράγματα και να είμαι εκεί που ξέρω ότι πατάω καλά στα πόδια μου»

okmag.gr
Για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, τη νέα σεζόν, απάντησε ο Γιώργος Λάγιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Είμαι υγιής, ήρεμος και άτεκνος», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Σε κάποια θέματα δεν είμαι στο πλατό, μετά από κοινή συνεννόηση, γιατί δεν τα γνωρίζω. Και εγώ δεν θέλω να συμμετέχω σε […] The post Γιώργος Λάγιος: «Θέλω να συμμετέχω σε πράγματα και να είμαι εκεί που ξέρω ότι πατάω καλά στα πόδια μου» appeared first on OK! Magazine.
13:54 23/05/2023

Γιώργος Λάγιος: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα;

okmag.gr
Για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα και την εκπομπή «Είμαστε μαζί» μίλησε ο Γιώργος Λάγιος αποκαλύπτοντας πως ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά του. «Θα αργήσω πολύ να βρω τα πατήματά μου στην εκπομπή, αυτό είναι ένα ξεκίνημα για μένα. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου σε πράγματα που δεν ξέρω, όπως η […] The post Γιώργος Λάγιος: Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα; appeared first on OK! Magazine.
14:16 01/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load