Πώς θα κάνετε το κοτόπουλο ζουμερό και νόστιμο; Ρώσος σεφ προτείνει ένα έξυπνο κόλπο
el.gr
Το στήθος κοτόπουλου είναι μια εξαιρετικά διαιτητική και υγιεινή τροφή, με την οποία μπορείτε να ετοιμάσετε πολλά γευστικά πιάτα, όπως παϊδάκια, κεφτεδάκια, ή ακόμα και σαλάτες. Και συχνά αποτελεί αγαπημένο φαγητό για τα παιδιά.
Ο Ρώσος σεφ Ανατόλι Ντομπροβόλσκι αποκάλυψε στο Instagram το μυστικό για την προετοιμασία του στήθους κοτόπουλου, το οποίο εγγυάται ότι το κρέας θα παραμείνει ζουμερό και τρυφερό.
Ο Ντομπροβόλσκι συμβουλεύει να ψήσετε το κρέας στα κάρβουνα. Πριν από αυτό, πρέπει να το αλατίσετε καλά, να το ρίξετε πιπέρι, να προσθέσετε μυρωδικά και μαρινάδα και να το αφήσετε να μαριναριστεί για τουλάχιστον μία ώρα.
Υλικά:
Δύο στήθη κοτόπουλου
Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση
1 κουταλιά της σ
09:32 04/02/2022