#Οφσάιντ

Οφσάιντ το γκολ της Μπρέντφορντ; Κι, όμως, δεν ήταν (vid)

aek1924.gr
Η Μπρέντφορντ «άνοιξε» το σκορ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι χάρη σε έναν όχι ιδιαίτερα γνωστό κανονισμό σχετικά με το οφσάιντ. Έκπληξη προκάλεσε το γκολ που πέτυχε ο Νιλ Μοπέ στο 21ο λεπτό και η Μπρέντφορντ προηγήθηκε των «Πολιτών» στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Premier League. Ήταν ο τερματοφύλακας Μαρκ Φλέκεν αυτός που […] The post Οφσάιντ το γκολ της Μπρέντφορντ; Κι, όμως, δεν ήταν (vid) appeared first on AEK1924.gr.
14:37 06/02/2024

Τσίκινης: “Οφσάιντ το γκολ της Καλλιθέας, απροστάτευτη διαιτητικά η ΠΑΕ Καλαμάτα…” (video)

sportstonoto.gr
Ο Ηρακλής Τσίκινης πήρε λοιπόν θέση την Δευτέρα, 11-12-2023 στην “Ώρα του Σωτήρη” για τις αμφισβητούμενες φάσεις του προχθεσινού μεγάλου αγώνα της Καλλιθέας με την Καλαμάτα στο “Έλ Πάσο”: “Το γκολ της Καλλιθέας εις βάρος της Καλαμάτας στο Ελ Πάσο ήταν οφσάιντ. Οριακό μεν αλλά κατά την γνώμη μου ήταν οφσάιντ σας ξαναλέω και δεν […]
12:46 12/12/2023

Ηλίας Σπάθας: Οφσάιντ το γκολ του Παναθηναϊκού (vid)

sportime.gr
Την ανάλυσή του για τη διαιτησία έκανε ο Ηλίας Σπαθας, αναφέροντας πως το γκολ του Παναθηναϊκού δεν έπρεπε να έχει μετρήσει. Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
01:46 23/10/2023

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οργή στην Ένωση για την ακύρωση του γκολ του Άμραμπατ – «Το σκάνδαλο του αιώνα»

Newsbeast.gr
Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα είναι το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 και άρχισε με τον χειρότερο τρόπο, αφού οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 7ο λεπτό με τον Άμραμπατ έπειτα από λάθος γύρισμα των γηπεδούχων αλλά ο Λευκορώσος διαιτητής το ακύρωσε χωρίς κανένας να καταλάβει γιατί, προκαλώντας την οργή της Ένωσης. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ένα λάθος γύρισμα από παίκτη του ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να φύγει στην αντεπίθεση με τον Πινέδα, ο οποίος έδωσε έτοιμο το 0-1 στον Άμραμπατ. Το 0-1 δεν έγινε ποτέ, όμως, επειδή ο Λευκορώσος διαιτητής αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος. Οφσάιντ από γύρισμα αντιπάλου δε
20:36 02/04/2023

Συνεπής ο Σπάθας: Φάουλ το δεύτερο γκολ του Αμραμπατ – Οφσάιντ για Ολυμπιακό με Παναθηναϊκό, ίδια φάση γκολ για την ΑΕΚ (vid)

sportime.gr
Ο Ηλίας Σπάθας έκανε την αναφορά του στις επίμαχες φάσεις στο ΟΦΗ – ΑΕΚ και παραλληλισμός με το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
13:12 06/03/2023

Βαρούχας για Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Κόκκινη ο Ρούμπεν – Οφσάιντ το γκολ» (vid)

sportime.gr
Ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με τον Πινέιρο στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού, αλλά είδε λάθη που ευνόησαν τον Παναθηναϊκό. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
22:58 26/02/2023

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Οφσάιντ ήταν ο Ελ Αραμπί στο ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι

filathlos.gr
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Οφσάιντ ήταν ο Ελ Αραμπί στο ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι 25/02/2023 Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει στο Καραϊσκάκη αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τα όσα έγιναν στο ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι. Απειλές, φωνές, διαμαρτυρίες και διάφορα τέτοια. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ελ Αραμπί ήταν οφσάιντ στην μακρινή μπαλιά του Παπασταθόπουλου. Ακόμη και χωρίς γραμμή φαινόταν. Πολύ σωστά ο υπεύθυνος στο VAR ειδοποίησε τον διαιτητή, ο οποίος είδε τη φάση και έκανε το αυτονόητο. Ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση. Αυτό που λένε στον Ολυμπιακό ότι ο Μαροκινός δεν ακούμπησε τη μπάλα δεν ισχύει, διότι είχε συμμετοχή. Επίσης, πολύ 
23:04 25/02/2023

Οφσάιντ τo δεύτερο γκολ του Αστέρα; (video)

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, παρότι προηγούνταν με 0-2 στο 89′. Το δεύτερο και καθοριστικό γκολ των γηπεδούχων ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα και ίσως δεν ελέγχθηκε από το VAR. Αυτό γιατί από τη μετάδοση φαίνεται την ώρα που σουτάρει ο Τασουλής, ο Σίτο να […] The post Οφσάιντ τo δεύτερο γκολ του Αστέρα; (video) first appeared on ThesSports.
12:28 15/02/2023

Μουντιάλ 2022: Οφσάιντ ο Λιβάγια ακυρώθηκε το γκολ του Κράματις (Video)

onsports.gr
Μουντιάλ 2022: Η Κροατία σκόραρε με τον Κράμαριτς όμως το…
18:40 27/11/2022

«Οφσάιντ» τα Audi από τη Ρεάλ Μαδρίτης

autogreeknews.gr
Μια από τις πιο μακροχρόνιες συνεργασίες αυτοκινητοβιομηχανίας – ποδοσφαιρικής ομάδας λαμβάνει τέλος, καθώς οι δρόμοι της Audi και της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίζουν έπειτα από σχεδόν 2 δεκαετίες. Η χορηγία της γερμανικής εταιρίας στην 14 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκίνησε το 2003, όταν οι Μαδριλένοι είχαν στην τροπαιοθήκη τους 9 Τσάμπιονς Λιγκ. Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησαν […] The post «Οφσάιντ» τα Audi από τη Ρεάλ Μαδρίτης appeared first on AutoGreekNews.
15:24 27/06/2022

Μπάρκας: «Οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα σύμφωνα με τον κανονισμό» (VIDEO)

aek1924.gr
Σε μια μακροσκελή συνέντευξη στους betarades, ο Βασίλης Μπάρκας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γκολ του Βαρέλα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον κανονισμό ακυρώθηκε σωστά. Δείτε το βίντεο:  The post Μπάρκας: «Οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα σύμφωνα με τον κανονισμό» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
15:00 14/06/2022

Μαν. Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα: Οφσάιντ πριν το επιθετικό φάουλ στον Καβάνι και το έμμεσο (vid)

Gazzetta
Η Άστον Βίλα «γκρίνιαξε» τον λόγο που της ακυρώθηκε το πρώτο από τα δυο τέρματα που δεν της μέτρησαν στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο, ο Μέρφι ήταν και σε θέση οφσάιντ προτού κάνει το φάουλ στον Καβάνι.
08:42 11/01/2022

Συνεχίζει το τρολάρισμα για τα αίσχη της Τούμπας ο Μάντεν: «Οφσάιντ ο αστυνομικός» (photo)

pressaris.gr
Ο Μπόμπι Μάντεν συνέχισε το "ψιλό γαζί" ή καλύτερα το... τρολάρισμα για τα αίσχη της Τούμπας. Μια μέρα μετά, αφού έδωσε "στεγνά" τα επεισόδια δημοσιεύοντας φωτογραφίες (κάποιοι έσπευσαν να το ερμηνεύσουν ότι το... απόλαυσε κιόλας), σήμερα το πήγε ένα βήμα παρακάτω. The post Συνεχίζει το τρολάρισμα για τα αίσχη της Τούμπας ο Μάντεν: «Οφσάιντ ο αστυνομικός» (photo) appeared first on pressaris.gr.
19:40 30/11/2021

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Οφσάιντ το γκολ του Ρονάλντο!» – Ποιος πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έγινε έξαλλος με το γκολ

sportime.gr
Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ θεωρεί οφσάιντ το χτεσινό «Βuzzer Beater» τέρμα του πορτογάλου άσου και το δημοσίευσε έξαλλος στο Twitter. Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.
14:36 30/09/2021

Οι φάσεις που δεν είδε κανείς! Τραβηγμένο φάουλ σε Τζαβέλλα – Οφσάιντ ο Ντουρμισάι στο 3-3;

irafina.gr
Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Δικέφαλου αετού θεωρεί, ότι πέντε λεπτά πριν την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Καμάου για σκληρό χτύπημα στο πρόσωπο του Χαζισαφί. Επίσης θεωρούν, ότι πριν […]
00:12 20/09/2021

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Ευρωπαϊκού απόψε στο Μόναχο

filathlos.gr
Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Ευρωπαϊκού απόψε στο Μόναχο 15/06/2021 Γαλλία-Γερμανία με περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα. Τη σκυτάλη παίρνει ο 6ος όμιλος, ο πιο αμφίρροπος του τουρνουά, στον οποίο συμμετέχουν η Γαλλία, η Γερμανία, η Πορτογαλία και η Ουγγαρία. Στο πρώτο ντέρμπι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν απόψε, στις 22:00, στο Μόναχο, η Γαλλία και η Γερμανία. Το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Πορτογαλία, θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη και θα ξεκινήσει στις 19:00. Το πρώτο γεγονός στον
10:02 15/06/2021

Τάσος Κάκος για το Άρης – Παναιτωλικός: «Οφσάιντ το γκολ – Δεν δόθηκε πέναλτι στον Άρη»

sportime.gr
Ο Τάσος Κάκος σχολίασε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης Άρης - Παναιτωλικός στο Total Football του OPEN TV. Το άρθρο Τάσος Κάκος για το Άρης – Παναιτωλικός: «Οφσάιντ το γκολ – Δεν δόθηκε πέναλτι στον Άρη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
01:32 15/02/2021

ΠΑΟΚ: Η απόλυτη δικαίωση – Οφσάιντ ο Αυγενάκης!

sportime.gr
Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων είναι λογικό πως είναι μεγάλης σημασίας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το άρθρο ΠΑΟΚ: Η απόλυτη δικαίωση – Οφσάιντ ο Αυγενάκης! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
22:11 09/02/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Οφσάιντ-ανακάλυψη εις βάρος του ΟΦΗ!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Οφσάιντ-ανακάλυψη εις βάρος του ΟΦΗ! Βάζει εύκολα υποψηφιότητα για το... έγκλημα της χρονιάς: λίγο πριν την συμπλήρωση της μίας ώρας αγώνα στην Κρήτη ο Μπένσχο του Απόλλωνα Λεμεσού γύρισε λανθασμένα από το κέντρο την μπάλα προς τον τερματοφύλακα της ομάδας του, με τον Φιγκερέϊντο να πετιέται και να τσιμπάει την μπάλα και να βγαίνει σε πλάγια θέση για γκολ.  17/09/2020 Διαβάστε περισσότερα για το ΒΙΝΤΕΟ: Οφσάιντ-ανακάλυψη εις βάρος του ΟΦΗ!
21:51 17/09/2020

Γουλβς – Ολυμπιακός: Οφσάιντ στην… τρίχα ο Ελ Αραμπί και ακυρώθηκε το γκολ! (videos+photos)

onsports.gr
Γουλβς – Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν δίχτυα αλλά το γκολ…
22:46 06/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load