Σπιτική μαγιονέζα: Πώς να τη φτιάξεις χωρίς φόβο να σου «κόψει»
Newsit
Η μαγιονέζα είναι η βασίλισσα του ψυγείου. Μαζί με την κέτσαπ και τη μουστάρδα, είναι ταπεινά, πάντα, εκεί για να ενισχύσουν γευστικά, ένα απλό πιάτο, όπως ένα σάντουιτς, μία αραβική πίτα, ή μια ομελέτα. Η μαγιονέζα δημιουργήθηκε στη Γαλλία το 1757, από τον δούκα του Richelieu. Είχε αρχικά κρόκους από 2 αυγά, ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι ... Περισσότερα
To άρθρο Σπιτική μαγιονέζα: Πώς να τη φτιάξεις χωρίς φόβο να σου «κόψει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 12/10/2024