Σπιτική μαγιονέζα: Πώς να τη φτιάξεις χωρίς φόβο να σου «κόψει»

12:00 - 12/10/2024

Η μαγιονέζα είναι η βασίλισσα του ψυγείου. Μαζί με την κέτσαπ και τη μουστάρδα, είναι ταπεινά, πάντα, εκεί για να ενισχύσουν γευστικά, ένα απλό πιάτο, όπως ένα σάντουιτς, μία αραβική πίτα, ή μια ομελέτα. Η μαγιονέζα δημιουργήθηκε στη Γαλλία το 1757, από τον δούκα του Richelieu. Είχε αρχικά κρόκους από 2 αυγά, ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι ... Περισσότερα To άρθρο Σπιτική μαγιονέζα: Πώς να τη φτιάξεις χωρίς φόβο να σου «κόψει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οι επτά ανατριχιαστικές ομοιότητες της Ειρήνης Μουρτζούκου με τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Από το ίδιο μπουφάν στην παραπλάνηση των δημοσιογράφων

Δράσεις προστασίας των δασών άνω των 750 εκατ. ευρώ

ΠΟΜΙΔΑ: Αποτρεπτική η ρύθμιση για την φοροαπαλλαγή κενών κατοικιών και Airbnb

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Τάισον για το παιχνίδι με τη Ρίγα, μέσα ο Σβαμπ

Ο πατέρας της Αλεξάνδρας Νίκα μιλά για τη γέννηση του εγγονού του - «Μοιάζει προς τον Κωνσταντίνο Αργυρό»

Με τα μάτια της Μέρκελ: Οι αναφορές στο βιβλίο της για Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα - Ποιος πρωθυπουργός την άφησε άφωνη