#Μυδοπίλαφο

Επικός διάλογος Σκορδά – Σκαρμούτσου: Πεντανόστιμα τα ντολμαδάκια, κονσέρβα είναι; – Μόλις τελείωσα το τύλιγμα, δεν με είδες;

Newsbeast.gr
Μυδοπίλαφο ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη Φαίη Σκορδά για το μενού της Καθαράς Δευτέρας. Ο γνωστός σεφ, όπως επιβάλλει η ημέρα, προσέφερε στην κουζίνα του Buongiorno πιάτα για το σαρακοστιανό τραπέζι και μεταξύ άλλων έφτιαξε χειροποίητα ντολμαδάκια, τα οποία η παρουσιάστρια πέρασε για… κονσέρβα. «Κονσέρβα είναι αυτό; Είναι πολύ ωραίο», ρώτησε η Φαίη Σκορδά στον συνεργάτη της, δοκιμάζοντας ένα ντολμαδάκι από το πιάτο. «Μόλις τελείωσα το τύλιγμα, δεν με είδες;», της απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. «Τέλος πάντων, μη με κοροϊδεύετε. Ήταν πάρα πολύ ωραίο το ντολμαδάκι που έφαγα», σχολίασε η οικοδέσποινα του Buongiorno. Δείτε το χιουμοριστικό απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του MEGA:
15:29 03/03/2025

Αγιορείτικες σαρακοστιανές συνταγές: Μυδοπίλαφο

olympia.gr
Νηστίσιμες συνταγές. ΥΛΙΚΑ (για 5 μερίδες): Μισό κιλό ρύζι καρολίνα 1 κιλό μύδια φρέσκα ή κατεψυγμένα 150 με 180 γραμμάρια λάδι 6-8 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 πράσινες 2 κόκκινες πιπεριές Αλάτι, πιπέρι, κύμινο αν θέλουμε Χυμός από 2 ως 3 λεμόνια , άνιθος Εκτέλεση: Ξεπλένουμε τα μύδια μας καλά.Πλένουμε και το ρύζι.Βάζουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια […] Αγιορείτικες σαρακοστιανές συνταγές: Μυδοπίλαφο - olympia
11:02 28/03/2023

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o TASTE HALKIDIKI FESTIVAL

grtimes.gr
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο TASTE HALKIDIKI FESTIVAL την Κυριακή 19 Ιουνίου, στην Κεντρική προβλήτα, στο Νέο Μαρμαρά, στο Δήμο Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας σειράς δράσεων, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, ενταγμένων στο τοπικό πρόγραμμα της Αναπτυξιακής Χαλκιδικής LEADER CLLD (ΠΑΑ 2014-2020), με στόχο να αναδειχθεί η γαστρονομία της Χαλκιδικής. Στο χώρο της προβλήτας δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα 26 τοπικοί παραγωγοί μελιού, ελιάς, ελαιολάδου, κρασιών, μπίρας, βοτάνων, κρίταμων και αρτοποιημάτων από όλη τη Χαλκιδική, παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μαγειρικής, σεφ από καταξιωμένα εστιατόρια της περι
21:22 22/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load