#Μάικλ Φλιν

Ο Μάικλ Φλιν, συνεργάτης του Τραμπ και φίλος του Ερντογάν, δικαιολογεί τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία!

hellasjournal.com
«Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέος κράτους των
06:14 21/03/2022

Μέρα ορόσημο η 6 Ιανουαρίου 2021 για τις ΗΠΑ και την ανθρωπότητα

pronews.gr
Οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ είναι ραγδαίες και φυσικά δεν μπορεί παρά να ανησυχούν τον κάθε νοήμονα άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, που δεν εξουσιάζεται από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα! Όπως “εξουσιάζεται” ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεχόμενος την επιθυμία Εξουσίας του “βαθέως” κράτους των ΗΠΑ και των ΜΜΕ της πατρίδος μας, που ως γνωστόν Θεό τους έχουν το χρήμα και οι/τα οποίοι/α ανακήρυξαν Πρόεδρο τον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν, πριν από την επίσημη ανακήρυξή του σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα! Και τα οποία σήμερα ΜΜΕ, τηρούν μια περίεργη “σιγή ασυρμάτου” για όσα συμβαίνουν στην Αμερική από τις 3 Νοεμβρίου και εντεύθεν!   Προσπάθεια ανατροπής του Προέδρου Τραμπ, α
19:18 03/01/2021

ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ετοίμαζε «πραξικόπημα» εναντίον του Τζο Μπάιντεν;

ProtoThema.gr
Δύο διαφορετικά δίκτυα αναφέρονται σε μία σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή στον Λευκό Οίκο στην οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο πραξικοπήματος - Το παρών στη σύσκεψη έδωσε κι ο Μάικλ Φλιν, ο οποίος είχε υποστηρίξει δημόσια ότι ο Τραμπ «πρέπει να βγάλει τον στρατό στο δρόμο»
23:33 21/12/2020

Στρατηγός του Τραμπ τού προτείνει… πραξικόπημα!

protagon.gr
O απόστρατος στρατηγός και πρώην σύμβουλος του απερχομένου προέδρου, Μάικλ Φλιν, προσφάτως έλαβε «προεδρική χάρη» για τα ανομήματά του, τα οποία αποκάλυψε η «έρευνα Μιούλερ». Θέλοντας να ανταποδώσει τη χάρη στο πρώην αφεντικό του, πρότεινε ακύρωση των εκλογών και επιβολή χούντας The post Στρατηγός του Τραμπ τού προτείνει… πραξικόπημα! appeared first on Protagon.gr.
20:08 03/12/2020

Η Τουρκία είχε “αλώσει” το Λευκό Οίκο: Η υπόθεση του Μάικλ Φλιν αποδεικνύει πόσο διεφθαρμένο είναι το σύστημα

hellasjournal.com
Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal Για όσους παρακολουθούν από κοντά τα πράγματα στην Ουάσιγκτον, ήταν μία
21:34 26/11/2020

Χάρη στον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν έδωσε ο Τραμπ

protagon.gr
Ο απόστρατος αξιωματικός, που δεν μακροημέρευσε στον Λευκό Οίκο, είχε ομολογήσει την ενοχή του για ψευδορκία στο FBI κατά τη διάρκεια των ερευνών για την ανάμειξη της Ρωσίας The post Χάρη στον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν έδωσε ο Τραμπ appeared first on Protagon.gr.
00:01 26/11/2020

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απένειμε χάρη στον Μάικλ Φλιν

Zougla
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος είχε ομολογήσει την ενοχή του...
00:00 26/11/2020

Ο Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν

Newsit
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος είχε ομολογήσει την ενοχή του για ψευδορκία ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:42 25/11/2020

Ο Μάικλ Φλιν προσέφυγε στο εφετείο, ζητώντας την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης σε βάρος του

Zougla
Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, που είχε προηγούμενα παραδεχτεί την ενοχή του για ψευδορκία στο FBI,...
09:15 20/05/2020

ΗΠΑ: Δικαστική εμπλοκή για τον Φλιν

kathimerini.gr
Παρατείνεται η αβεβαιότητα γύρω από την τύχη του απόστρατου αντιστρατήγου Μάικλ Φλιν, πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, παρότι το υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα από τις δικαστικές αρχές να βάλουν στο αρχείο την υπόθεση, αποσύροντας τις εναντίον του κατηγορίες.
09:43 14/05/2020

Ομπάμα: «Χαοτική καταστροφή» η διαχείριση του κορωνοϊού από τον Τραμπ

topontiki.gr
ΚΟΣΜΟΣ  Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εκτιμά ότι η διαχείριση της πανδημίας του νέου κορονοϊού από τον διάδοχό του, τον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν μια «απόλυτα χαοτική καταστροφή», όπως μεταδίδουν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή τη δριμύτατη κριτική, την πιο σαφή μέχρι σήμερα εκ μέρους του, ο πρώην πρόεδρος την έκανε το βράδυ της Παρασκευής σε μια τηλεφωνική συζήτηση μισής ώρας με πρώην συνεργάτες της κυβέρνησής του. Η ηχογραφημένη συνομιλία περιήλθε στην κατοχή του Yahoo News. Ο Ομπάμα επικαλέστηκε την αντίδραση της κυβέρνησης στην υγειονομική κρίση για να επισημάνει ότι είναι αναγκαίο να επιλέγονται οι σωστοί ηγέτες και κάλεσε τους πρώην συμβούλους του να συνταχθούν με την προεκλογι
23:03 09/05/2020

ΗΠΑ: Παρέμβαση Μπαρ για απαλλαγή του Μάικλ Φλιν

kathimerini.gr
Δικαιωμένος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ έναντι όσων τον κατηγορούσαν για διασυνδέσεις με τη Ρωσία, ύστερα από την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γουίλιαμ Μπαρ, υπέρ της απαλλαγής του απόστρατου αντιστρατήγου Μάικλ Φλιν, πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου. 
08:30 09/05/2020

Στο αρχείο η υπόθεση του Μάικλ Φλιν – Πανηγυρίζει ο Τραμπ

protagon.gr
Ο -για ένα μήνα- σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Τραμπ είχε παραδεχτεί ότι είπε ψέματα στο FBI και στον αντιπρόεδρο Πενς για τις επαφές του με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στις ΗΠΑ The post Στο αρχείο η υπόθεση του Μάικλ Φλιν – Πανηγυρίζει ο Τραμπ appeared first on Protagon.gr.
11:18 08/05/2020

ΗΠΑ : Στο αρχείο η υπόθεση πρώην συμβούλου του Τραμπ που είχε σχέσεις με τη Ρωσία

in.gr
Στο αρχείο τέθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης η υπόθεση του πρώην συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, στρατηγού Μάικλ Φλιν. Παραιτήθηκε ο εισαγγελέας. Ικανοποίηση εκφράζει ο πρόεδρος.
02:03 08/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load