#Κοτόσουπα

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόσουπα παραδοσιακή με αυγολέμονο

eleftherostypos.gr
Κοτόσουπα παραδοσιακή με αυγολέμονο από τον Πέτρο Συρίγο. Πέντονόστιμη και άκρως θρεπτική, που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Υλικά – Κοτόσουπα 1 κοτόπουλο 2 καρότα 1 κρεμμύδι 2 κλωναράκια σέλινο 200 γραμμ. ρύζι γλασέ 2 αυγά 2 λεμόνια, χυμό 1 φύλλο δάφνης Διαδικασία Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 4 λίτρα […] Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Κοτόσουπα παραδοσιακή με αυγολέμονο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:16 22/10/2024

Κοτόσουπα: Απλό «γιατρικό» από τη μαμά, ή θεραπεία;

iatropedia.gr
Η κοτόσουπα είναι το φαγητό όλων όσων νιώθουν κρυωμένοι. The post Κοτόσουπα: Απλό «γιατρικό» από τη μαμά, ή θεραπεία; appeared first on Iatropedia.
20:09 06/11/2023

Άκης Πετρετζίκης: Κοτόσουπα κοκκινιστή

queen.gr
Ιδανική για τις κρύες ημέρες.Περισσότερα...
11:22 12/02/2023

Κοτόσουπα: Πως βοηθάει στο κρυολόγημα

olympia.gr
Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να φάνε κοτόσουπα, για να απαλύνουν τα συμπτώματα από ένα κρυολόγημα, αλλά λίγοι γνωρίζουν τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο φαγητό τόσο ευεργετικό σε αυτές τις καταστάσεις. Μία διαιτολόγος έρχεται να μας εξηγήσει γιατί η κοτόσουπα βοηθάει τόσο πολύ στο κρυολόγημα: «Μελέτες έχουν δείξει ότι ένα πλούσιο μπολ με κοτόσουπα […] Κοτόσουπα: Πως βοηθάει στο κρυολόγημα - olympia
21:02 28/12/2022

Αλεξανδρούπολη: Δωρεάν προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Κοτόσουπα»

alexpolisonline.com
Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) σας προσκαλεί στη δωρεάν προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Κοτόσουπα», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως (παραπλεύρως Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου). Το μοναδικό και ιδιαίτερο με τη συγκεκριμένη ταινία είναι ότι, κυκλοφόρησε μόλις το καλοκαίρι του 2022 και ήδη έχει αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις με 4 βραβεία σε διακεκριμένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό! Επιπλέον, πρόκειται για μία ταινία που δημιουργήθηκε από Θρακιώτες καλλιτέχνες και δη Ξανθιώτες!H «Κοτόσουπα» συμμετείχε στο Athens International Monthly Art Film Festival, όπου απέσπ
21:58 09/12/2022

Δέκα παραδοσιακές σούπες που τρώνε σε διάφορα μέρη του κόσμου

pronews.gr
Τι καλύτερο το χειμώνα από ένα ζεστό πιάτο σούπας που βοηθά να αντιμετωπίσουμε το κρύο. Με υλικά που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα, από κρεατικά και θαλασσινά μέχρι λαχανικά και φρούτα, οι σούπες αποκτούν περίοπτη θέση στα χειμωνιάτικα τραπέζια και όχι μόνο! 1. Κοτόσουπα με καλαμπόκι, Αυστραλία 2. Ajiaco, Κολομβία (τριών ειδών πατάτες, τυρί, αυγό και καλαμπόκι) 3. Κεφτεδόσουπα, Ταϊλάνδη 4. Ramen, Ιαπωνία (χοιρινό, κοτόπουλο, λαχανικά και αυγό) 5. Laksa, Μαλαισία (κοτόπουλο ή θαλασσινά με νουντλς και καρύδα) 6. Pho, Βιετνάμ (μοσχάρι ή κοτόπουλο με νουντλς) 7. Callaloo, Τρινιτάντ (πράσινα λαχανικά) 8. Borscht, Ουκρανία (παντζάρι, μοσχάρι, λάχανο και πατάτες) 9. Σούπα με ζυμαρικά και φασόλια, Τοσκάνη
20:48 13/02/2022

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόσουπα- ΒΙΝΤΕΟ

thebest.gr
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει κοτόσουπα. Δείτε τη συνταγή. φωτό αρχείου pixabay
14:30 26/01/2022

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόσουπα με σπανάκι και λαχανικά

eleftherostypos.gr
Θερμοκρασίες που πέφτουν κάτω από το μηδέν και οι περισσότεροι βρισκόμαστε σπίτι. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φτιάχνει την πιο νόστιμη κοτόσουπα, που θα μάς ζεστάνει και θα χαρίσει νοστιμιά. Υλικά 2 κουταλάκια του γλυκού + 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζ. καρότο, σε κύβους 1/2 φλιτζ. κόκκινη πιπεριά, σε κύβους... The post Η συνταγή της ημέρας: Κοτόσουπα με σπανάκι και λαχανικά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:18 25/01/2022

ΣΥΝΤΑΓΗ Κοτόσουπα αυγολέμονο από τον Βασίλη Τζίμα. Μέχρι την τελευταία σταγόνα!

koolnews.gr
Με την θερμοκρασία να πέφτει αισθητά, ο Βασίλης Τζίμας φτιάχνει λαχταριστή σούπα αβγολέμονο με κοτόπουλο για να μας συντροφεύσει «ζεστά» στο οικογενειακό τραπέζι. Υλικά 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 3 φύλλα δάφνης 2 κουταλιά θυμάρι 1 φλιτζ. λευκό […] The post ΣΥΝΤΑΓΗ Κοτόσουπα αυγολέμονο από τον Βασίλη Τζίμα. Μέχρι την τελευταία σταγόνα! appeared first on Koolnews.gr.
00:26 22/12/2021

Κοτόσουπα: Βάλσαμο στα κρυολογήματα του χειμώνα

eleftherostypos.gr
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Chest πρότεινε ότι η σούπα κοτόπουλου μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να διευκολύνουν τα συμπτώματα των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Οι ερευνητές, με επικεφαλή τον Δρ. Stephen Rennard Larson, καθηγητή ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της... The post Κοτόσουπα: Βάλσαμο στα κρυολογήματα του χειμώνα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
14:42 16/02/2021

Δέκα παραδοσιακές σούπες από όλο τον κόσμο για τις κρύες μέρες του χειμώνα

pronews.gr
Αυτές οι παραδοσιακές σούπες από όλο τον κόσμο έχουν περίοπτη θέση στα χειμωνιάτικα τραπέζια και όχι μόνο! 1. Κοτόσουπα με καλαμπόκι, Αυστραλία 2. Ajiaco, Κολομβία (τριών ειδών πατάτες, τυρί, αυγό και καλαμπόκι) 3. Κεφτεδόσουπα, Ταϊλάνδη 4. Ramen, Ιαπωνία (χοιρινό, κοτόπουλο, λαχανικά και αυγό) 5. Laksa, Μαλαισία (κοτόπουλο ή θαλασσινά με νουντλς και καρύδα) 6. Pho, Βιετνάμ (μοσχάρι ή κοτόπουλο με νουντλς) 7. Callaloo, Τρινιτάντ (πράσινα λαχανικά) 8. Borscht, Ουκρανία (παντζάρι, μοσχάρι, λάχανο και πατάτες) 9. Σούπα με ζυμαρικά και φασόλια, Τοσκάνη 10. Chilly Soup, Βραζιλία (χοιρινό και καυτερή πιπεριά) 
14:32 14/02/2021

Άκης Πετρετζίκης: Κοτόσουπα χωρίς ρύζι

NewsBomb
Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά, τι πιο ταιριαστό λοιπόν, από μία σούπα για το τραπέζι μας
13:03 03/12/2020

Διανομή ΤΕΒΑ στον δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης

thestival.gr
Ο δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα). Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει ξηρά προϊόντα και συγκεκριμένα: Μακαρόνια, Ρύζι, Κοτόσουπα με ζυμαρικά, Κορν Φλέικς, Αλεύρι, Ζάχαρη Λευκή, Μαρμελάδα, Σούπα Μινεστρόνε, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο (Σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο: 8,2 κιλά) καθώς και προϊόντα Βασικής Υλικής Συνδρομής: Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Καθαριστικό υγρό γεν.χρήσης, Υγρό Πιάτων, Σκόνη για πλύσιμο ρούχων (Σύνολο κιλών ανά αίτηση:8,20 κιλά) Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται με σακούλες ή
06:15 26/02/2020

Κοτόσουπα και κρυολόγημα: Πόσο βοηθά στην αντιμετώπισή του;

pentapostagma.gr
Ιδιαίτερα οι παλαιότεροι, συμβούλευαν στο κρυολόγημα ο ασθενής να τρώει σούπα και μάλιστα κοτόσουπα. Βοηθά η συμβουλή αυτή στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος και με ποιον τρόπο; Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να φάνε κοτόσουπα, για να απαλύνουν τα συμπτώματα από ένα κρυολόγημα, αλλά λίγοι γνωρίζουν τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο φαγητό τόσο ευεργετικό σε... Διαβάστε περισσότερα The post Κοτόσουπα και κρυολόγημα: Πόσο βοηθά στην αντιμετώπισή του; appeared first on Pentapostagma.gr.
00:05 28/12/2019

Οι τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα

pronews.gr
Είτε θέλετε να αποφύγετε τη γαστρεντερίτιδα που έχει αποδεκατίσει το γραφείο είτε να προλάβετε ένα πιθανό κρυολόγημα, χρειάζεστε δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Σίγουρα ο εμβολιασμός, το συχνό πλύσιμο των χεριών και το να μένετε μακριά από τον συνάδερφο που φτερνίζεται μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά αυτοί δεν είναι οι μόνοι τρόποι να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Τρώγοντας άφθονα θρεπτικά τρόφιμα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα μπορείτε να βοηθήσετε σημαντικά την προστασία του οργανισμού σας. Δείτε επίσης: Ποια είναι τα συστατικά μίας ρομαντικής σχέσης; Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα Σκεφτείτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα σαν τους φρουρούς
17:02 23/12/2019

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόσουπα από τον Πέτρο Συρίγο

eleftherostypos.gr
Διαχρονικά αγαπημένη, αυτή η κοτόσουπα από τον Πέτρο Συρίγο είναι βάλσαμο για τις κρύες μέρες […] The post Η συνταγή της ημέρας: Κοτόσουπα από τον Πέτρο Συρίγο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
10:18 24/11/2019

Κοτόσουπα αυγολέμονο: Η καλύτερη απάντηση στα πρώτα κρύα

mononews.gr
Θρεπτική και δυναμωτική κοτόσουπα. Μόνο στο άκουσμά της, πάει το μυαλό μας στο χειμώνα και στο σπίτι της μαμάς. Εύκολα και γρήγορα ένα πεντανόστιμο φαγητό στο πιάτο μας! Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. The post Κοτόσουπα αυγολέμονο: Η καλύτερη απάντηση στα πρώτα κρύα appeared first on mononews.
14:34 17/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load