#Κατεχόμενα Κύπρου

Κατεχόμενα Κύπρου: «Ανοιχτά» Βαρώσια, μαραζωμένο Ριζοκάρπασο

protagon.gr
Τόσο οι Times όσο και ο Guardian έκαναν αφιερώματα στο Κυπριακό με αφορμή το «άνοιγμα» της πόλης-φαντάσματος και του ελληνοκυπριακού χωριού της «άλλης πλευράς». Τι σημαίνει η εκλογή Τατάρ για την υπόθεση της ομοσπονδιακής λύσης. Ο Ερντογάν στο νησί στις 15 Νοεμβρίου The post Κατεχόμενα Κύπρου: «Ανοιχτά» Βαρώσια, μαραζωμένο Ριζοκάρπασο appeared first on Protagon.gr.
13:43 04/11/2020

Κατεχόμενα Κύπρου προηγείται ο εκλεκτός του Ερντογάν Ερσίν Τατάρ!!

lamiafm1.gr
Νέο κατοχικό ηγέτη εκλέγουν σήμερα Τούρκοι και Τουρκοκύπριοι «ψηφοφόροι» στα κατεχόμενα, εν μέσω απαράδεκτων προκλήσεων από την Τουρκία και υπό την προοπτική της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό. Οι κάλπες έκλεισαν στις 18:00 σε μια διαδικασία που κύλησε, εν πολλοίς, αρκετά ομαλά. Μουσταφά Ακιντζί και Ερσίν Τατάρ τέθηκαν αντιμέτωποι, σε μια διαδικασία με εμφανείς […] The post Κατεχόμενα Κύπρου προηγείται ο εκλεκτός του Ερντογάν Ερσίν Τατάρ!! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
19:21 18/10/2020

Με διαταγή του «σουλτάνου» πέντε νέες γεωτρήσεις στα Κατεχόμενα

crashonline.gr
Πέντε νέες γεωτρήσεις για το 2020 στην ανατολική Μεσόγειο και συγκεκριμένα γύρω από τα Κατεχόμενα Κύπρου, ανακοίνωσε επισήμως η Άγκυρα σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Οι γεωτρήσεις έγιναν γνωστές από το «Ετήσιο πρόγραμμα της τουρκικής προεδρίας για το έτος 2020», που υπέγραψε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και δημοσιεύτηκε στην... The post Με διαταγή του «σουλτάνου» πέντε νέες γεωτρήσεις στα Κατεχόμενα appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
19:34 04/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load