#Ζακ Έφρον

Φίμπι Ντίνεβορ: Στο πλευρό του Ζακ Έφρον στο νέο θρίλερ, Famous

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με τον 36χρονο στη νέα ταινία της Α24
18:00 04/09/2024

Ζακ Έφρον: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο - Το ατύχημα που είχε στην πισίνα

Παραπολιτικά
Νέες πληροφορίες για το ατύχημα που οδήγησε τον Ζακ Έφρον στο νοσοκομείο βλέπουν το φως της δημοσιότητας
15:37 06/08/2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ζακ Έφρον

tanea.gr
Η σοβαρή περιπέτεια του διάσημου ηθοποιού.
20:47 04/08/2024

Ο Ζακ Έφρον είχε ατύχημα σε πισίνα στην Ίμπιζα και νοσηλεύτηκε – Τι λέει ο μάνατζέρ του

Newsit
Ατύχημα σε πισίνα στην Ίμπιζα είχε ο 36χρονος ηθοποιός Ζακ Έφρον, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο μάνατζέρ του ανέφερε στο TMZ πως ο Ζακ Έφρον μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή (02.08.24) για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, ύστερα από το ατύχημα που είχε στην πισίνα στην Ίμπιζα. Ο 36χρονος σταρ φέρεται να εντοπίστηκε μέσα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ζακ Έφρον είχε ατύχημα σε πισίνα στην Ίμπιζα και νοσηλεύτηκε – Τι λέει ο μάνατζέρ του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:36 04/08/2024

Ζακ Έφρον: Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε με γυαλιά και καπέλο στην Μύκονο για να μην τον αναγνωρίσουν

Newsit
Στην Μύκονο βρέθηκε για πέντε ημέρες ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Ζακ Έφρον (Zac Efron), επιλέγοντας για την διαμονή του πολυτελή βίλα στην οποία έμενε κλεισμένος τις περισσότερες ώρες, προκειμένου να αποφύγει τα φλας των παπαράτσι. Το τελευταίο βράδυ, o Zακ Έφρον, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από την βραβευμένη με Emmy σειρά ταινιών της Ντίσνεϋ «High ... Περισσότερα To άρθρο Ζακ Έφρον: Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε με γυαλιά και καπέλο στην Μύκονο για να μην τον αναγνωρίσουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:28 02/08/2024

Το όνειρο του Αμερικανού σταρ Ζακ Έφρον που έγινε πραγματικότητα

thebest.gr
Ο γοητευτικός Αμερικανός ηθοποιός Ζακ Έφρον (Zac Efron) απέκτησε το δικό του αστέρι με αριθμό 27670 στη διάσημη λεωφόρο της Δόξας - «Walk of Fame» του Χόλιγουντ.
06:00 14/12/2023

Ποιος ηθοποιός αρνήθηκε να παίξει τη ζωή του «νεαρού» Μάθιου Πέρι – Η αντίδραση του αξέχαστου «Τσάντλερ»

eleftherostypos.gr
Η επιθυμία του Μάθιου Πέρι να τον υποδυθεί ο Ζακ Έφρον σε μια ταινία για την ζωή του, φαίνεται ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος και μοντέλο Αθηνά Κρόσμπι, φίλη του Μάθιου Πέρι, ο αείμνηστος ηθοποιός είχε στο μυαλό του μία σκέψη πριν πεθάνει. Συγκεκριμένα θα ζητούσε από τον Ζακ Έφρον να […] Το άρθρο Ποιος ηθοποιός αρνήθηκε να παίξει τη ζωή του «νεαρού» Μάθιου Πέρι – Η αντίδραση του αξέχαστου «Τσάντλερ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 07/11/2023

Μισέλ Ροντρίγκες: Τέλος το λεσβιακό ειδύλλιο: Το γύρισε στους άνδρες και βρήκε σύντροφο

koolnews.gr
Μετά την ερωτική σχέση της Μισέλ Ροντρίγκες με την Κάρα Ντέλεβιν, η ηθοποιός αποφάσισε να γυρίσει στους άνδρες και ζει τον νέο της έρωτα στην αγκαλιά του Ζακ Έφρον. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι συνέλαβε την Μισέλ στην αγκαλιά του Καλιφορνέζου ηθοποιού και τραγουδιστή φίλου της. Οι δυο τους έχουν πάει διακοπές και σύμφωνα με […]
19:58 10/03/2023

Ενθουσιασμένος με τον Ζακ Έφρον ο πρώην παλαιστής Κέβιν Βον Έρικ για την ταινία «The Iron Claw»

Newsit
Ενθουσιασμένος με την ερμηνεία του Ζακ Έφρον (Zac Efron) στην επερχόμενη ταινία του A24, «The Iron Claw», δηλώνει ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής Κέβιν Βον Έρικ (Kevin Von Erich), μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα. Μιλώντας στο ΤΜΖ, ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής δήλωσε ότι ο Ζακ Έφρον «έδειχνε υπέροχος» στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από ... Περισσότερα To άρθρο Ενθουσιασμένος με τον Ζακ Έφρον ο πρώην παλαιστής Κέβιν Βον Έρικ για την ταινία «The Iron Claw» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:02 01/11/2022

Ζαν Έφρον: Η πρώτη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από 3 χρόνια

okmag.gr
Ο Ζακ Έφρον επέστρεψε στο κόκκινο χαλί για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια περίπου. Ο 34χρονος ηθοποιός εθεάθη στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας The Greatest Beer Run Ever κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2022 το βράδυ της Τρίτης (13 Σεπτεμβρίου). Η πρεμιέρα έγινε στο Roy Thomson Hall στο Τορόντο […] The post Ζαν Έφρον: Η πρώτη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από 3 χρόνια appeared first on OK.
08:46 14/09/2022

Ζακ Έφρον: Υποφέρει από κρίσεις αγοραφοβίας

okmag.gr
Ενός κακού, μύρια έπονται κι αυτό φαίνεται πως ισχύει και για τον ηθοποιό Ζακ Έφρον. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αφού μίλησε για την κατάθλιψη στην οποία έπεσε όταν προετοιμάζονταν για τον ρόλο του στο Baywatch, αλλά και για τα διουρητικά που κατανάλωνε για να αποκτήσει ένα «στεγνό» σώμα όπως απαιτούσε ο ρόλος του, συνεχίζει […] The post Ζακ Έφρον: Υποφέρει από κρίσεις αγοραφοβίας appeared first on OK.
19:14 12/09/2022

Ζακ Έφρον: «Απλώς δε βγαίνω έξω» – Ο ηθοποιός μιλά για την αγοραφοβία του

eleftherostypos.gr
Ενός κακού, μύρια έπονται κι αυτό φαίνεται πως ισχύει και για τον ηθοποιό Ζακ Έφρον (Zac Efron). Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αφού μίλησε για την κατάθλιψη στην οποία έπεσε όταν προετοιμάζονταν για τον ρόλο του στο Baywatch, αλλά και για τα διουρητικά που κατανάλωνε για να αποκτήσει ένα «στεγνό» σώμα όπως απαιτούσε ο ρόλος […] Το άρθρο Ζακ Έφρον: «Απλώς δε βγαίνω έξω» – Ο ηθοποιός μιλά για την αγοραφοβία του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:26 12/09/2022

Ζακ Έφρον: Τι έχει συμβεί με το πρόσωπό του;

okmag.gr
Ο Ζακ Έφρον λύνει τη σιωπή του έναν χρόνο μετά τη μεταμόρφωση του προσώπου του που πυροδότησε φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων. Ο ηθοποιός λέει στο Men’s Health του Οκτωβρίου, το εξώφυλλο του οποίου δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, ότι έσπασε το σαγόνι του ενώ έτρεχε στο σπίτι του με κάλτσες. Ο 34χρονος ηθοποιός περιγράφει ότι είπε ότι […] The post Ζακ Έφρον: Τι έχει συμβεί με το πρόσωπό του; appeared first on OK.
16:52 08/09/2022

Ο Ζακ Έφρον πρωταγωνιστής της ταινίας "The Iron Claw" για τη "δυναστεία" παλαιστών Βον Έρικ

sofokleousin.gr
Ο Ζακ Έφρον πρωταγωνιστής της ταινίας "The Iron Claw" για τη "δυναστεία" παλαιστών Βον Έρικaniaka Sun, 26/06/2022 - 19:00
19:02 26/06/2022

Netflix: Νικόλ Κίντμαν, Ζακ Έφρον και Τζόι Κινγκ στη νέα ρομαντική κομεντί της streaming υπηρεσίας

ProtoThema.gr
Η σκηνοθεσία του φιλμ θα ανήκει στον Ρίτσαρντ ΛαΓκράβενιζ και σύντομα θα ανακοινωθεί ο τίτλος
20:42 18/06/2022

Ο Γούλβεριν είναι… αληθινός: Ο Χιου Τζάκμαν με έσωσε από φωτιά, λέει ο Ζακ Έφρον – Βίντεο

el.gr
Σε μια από τις πιο δραματικές σκηνές της ταινίας «The Greatest Showman» ο Χιου Τζάκμαν σώζει τον συμπρωταγωνιστή του Ζακ Έφρον από ένα φλεγόμενο κτίριο. Το άρθρο Ο Γούλβεριν είναι… αληθινός: Ο Χιου Τζάκμαν με έσωσε από φωτιά, λέει ο Ζακ Έφρον – Βίντεο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
15:50 13/11/2021

Ο Ζακ Έφρον γιορτάζει στην Ταϊλάνδη δείχνοντας τους κοιλιακούς του

youfly.com
Mε ένα ποστ από την Ταϊλάνδη γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Ζακ Έφρον, ξεσηκώνοντας φήμες για φίλερ στο προσωπό. The post Ο Ζακ Έφρον γιορτάζει στην Ταϊλάνδη δείχνοντας τους κοιλιακούς του appeared first on Youfly.
14:40 19/10/2021

Ζακ Έφρον: Ο λόγος που κάνει γυρίσματα στο Ντουμπάι και το ντεμπούτο του στο TikTok

okmag.gr
Ο 33χρονος σταρ του High Scholl Musical άργησε να μπει στα άδυτα των social media, αλλά τα κατάφερε. Την Τετάρτη ανέβασε στον λογαριασμό της Τζέσικα Άλμpα, ένα σύντομο βίντεο που τους δείχνει να χορεύουν σε στυλ Φρεντ Αστέρ και Τζίντζερ Ρότζερς. Όπως έγραψε μάλιστα η ηθοποιός «εκείνη τη φορά στο #Ντουμπάι πήρα το #zacefron να […] The post Ζακ Έφρον: Ο λόγος που κάνει γυρίσματα στο Ντουμπάι και το ντεμπούτο του στο TikTok appeared first on OK.
16:10 19/08/2021

Η ζωή του Βάρντι γυρίζεται σε ταινία

to10.gr
Η πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμι Βάρντι και το θαύμα της Λέστερ θα γίνουν ταινία με τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζακ Έφρον να είναι οι πιθανότεροι να τον ενσαρκώσουν.
09:56 25/05/2021

Ο Ζακ Έφρον μείωσε κι άλλο την τιμή πώλησης του σπιτιού του στο Λος Άντζελες

real.gr
Για δεύτερη φορά ο Ζακ Έφρον (Zac Efron) αναγκάζεται να μειώσει την τιμή πώλησης του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, αφού πέρασαν 127 μέρες χωρίς να υπάρξει αγοραστής.
22:26 28/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load