#Επίτιμος Διδάκτωρ

Θανάσης Μαρτίνος: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά

ProtoThema.gr
Όλα όσα είπε για την οικογένειά του και την ελληνική ναυτιλία στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής εφοπλιστικής κοινότητας, της οικονομίας, της πολιτικής και της Εκκλησίας
08:34 05/05/2023

Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ ο Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ

ekklisiaonline.gr
Tην 1η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30), θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ. Το άρθρο Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ ο Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:38 26/10/2022

Ο Γερμανίας Αυγουστίνος Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Ορθόδοξης Θεολογίας του Πανεπιστημίου του Μονάχου

ekklisiaonline.gr
Το Τμήμα Ορθόδοξης Θεολογίας του Λουδοβίκειου- Μαξιμιλιάνειου Πανεπιστημίου του Μονάχου σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στo Μεγάλο Αμφιθέατρο (Große Aula) του Πανεπιστημίου, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, απένειμε, κατόπιν ομοφώνου σχετικής αποφάσεως, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνο (Λαμπαρδάκη) τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα. Το άρθρο Ο Γερμανίας Αυγουστίνος Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Ορθόδοξης Θεολογίας του Πανεπιστημίου του Μονάχου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
01:50 30/06/2022

Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Γ. Χατζηθεοδοσίου

real.gr
Λιτή, όπως αρμόζει στην περίσταση, αλλά άκρως συγκινητική ήταν η Τελετή Αναγόρευσης του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ ...
13:48 15/04/2022

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου: «Ανησυχητικά Ατοπήματα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου»

militaire.gr
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε δήλωσση του κάνει λόγοι για «ανησυχητικά ατοπήματα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου». Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ανακηρύχθηκε προσφάτως, κατά την επίσκεψή του στη Θράκη, Επίτιμος Διδάκτωρ του ΤμήματοςΕλληνικής Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Στο δείπνο που παρετέθη προς τιμήν του, προσεκλήθησαν οι […] The post Πρόδρομος Εμφιετζόγλου: «Ανησυχητικά Ατοπήματα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου» appeared first on Militaire.gr.
15:14 21/03/2022

Ο Κ. Γιαννόπουλος του "Χαμόγελου του Παιδιού" αναγορεύεται Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών

thebest.gr
Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, θα αναγορευθεί για το έργο του,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.
21:20 26/11/2021

Κορωνοιός: Η Επόμενη Μέρα του Κόσμου

naftemporiki.gr
Ο Edgar Morin γεννήθηκε το 1921, είναι κοινωνιολόγος και φιλόσοφος, διεπιστημονικός και στοχαστής και δίνει μια μεγάλη συνέντευξη στην έγκριτη εφημερίδα Le Monde για την επόμενη μέρα του κόσμου, μετά την πανδημία του Covid-19. Ο συγγραφέας είναι Επίτιμος Διδάκτωρ σε 34 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.
09:30 08/05/2020

Ο Π. Παπαλάμπρος Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών

thebest.gr
ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Πανεπιστημίου Michigan–Ann Arbor Παναγιώτης Γ.
00:42 14/12/2019

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά.

olympia.gr
– Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Ευάγγελος Μυτιληναίος – Η αναφορά στην ιστορική επιχείρηση του παππού του Ευάγγελου Μυτιληναίου στον Πειραιά –…
01:28 12/12/2019

ΑΠΘ: Παρουσιάζει τις μελέτες του για τον Αριστοτέλη στο Μουσείο της Ακρόπολης

thestival.gr
Σε έναν εμβληματικό χώρο, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, το Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών (ΔΙ.Κ.Α.Μ.) του ΑΠΘ θα παρουσιάσει στο κοινό τους δύο τόμους με μελέτες από ανακοινώσεις στο Παγκόσμιο Συνέδριο «Αριστοτέλης 2400 Χρόνια». Οι δύο τόμοι, με τίτλο Aristotle – Contemporary Perspectives on his Thought (De Gruyter, 2018) και Proceedings of the World Congress «Aristotle 2400 Years» (ΑΠΘ, 2019), περιέχουν μία μοναδική στην ιστορία, τόσο των Αριστοτελικών Συνεδρίων όσο και των Αριστοτελικών συλλογικών τόμων, θεματική κάλυψη όλων των πτυχών του έργου του κορυφαίου Έλληνα Φιλοσόφου. Η σπουδαί
12:18 06/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load