Η Μακεδονική κουζίνα και ο αγιορείτικος μπακαλιάρος ταξιδεύουν στα πέρατα της γης
grtimes.gr
Από το Βιετνάμ μέχρι τις Μαλδίβες και από τη Σουηδία μέχρι την Ισλανδία, κορυφαίοι σεφ εντάσσουν τη μακεδονική κουζίνα και συγκεκριμένα τον αγιορείτικο μπακαλιάρο με τις πατάτες και τα δαμάσκηνα, στα μενού τους, με την δική τους εκδοχή. «Αυτή είναι η εξέλιξη, πλέον υπάρχει μια ένωση ανθρώπων που ανταλλάσουμε ιδέες, μενού προωθώντας την ελληνική γαστρονομία, τη Μακεδονική κουζίνα, την κουλτούρα μας, τα προϊόντα που έχουμε» δηλώνει στο GRTimes.gr ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας Χρήστος Γκότσης αναφερόμενος και στο νέο όνομα και λογότυπο του Συλλόγου.
Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)
Αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντος Πατέρα Επιφάνιου, εξαίρετου αρχιμ
07:56 08/04/2022