Η Μακεδονική κουζίνα και ο αγιορείτικος μπακαλιάρος ταξιδεύουν στα πέρατα της γης

07:56 - 08/04/2022

Από το Βιετνάμ μέχρι τις Μαλδίβες και από τη Σουηδία μέχρι την Ισλανδία, κορυφαίοι σεφ εντάσσουν τη μακεδονική κουζίνα και συγκεκριμένα τον αγιορείτικο μπακαλιάρο με τις πατάτες και τα δαμάσκηνα, στα μενού τους, με την δική τους εκδοχή. «Αυτή είναι η εξέλιξη, πλέον υπάρχει μια ένωση ανθρώπων που ανταλλάσουμε ιδέες, μενού προωθώντας την ελληνική γαστρονομία, τη Μακεδονική κουζίνα, την κουλτούρα μας, τα προϊόντα που έχουμε» δηλώνει στο GRTimes.gr ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας Χρήστος Γκότσης αναφερόμενος και στο νέο όνομα και λογότυπο του Συλλόγου. Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com) Αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντος Πατέρα Επιφάνιου, εξαίρετου αρχιμ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)