#Διάσειση

Σκόπελος: Διάσειση έπαθε ένας 34χρονος, όταν δέχτηκε επίθεση από το μουλάρι του

NewsBomb
Το ζώο αγρίεψε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και άρχισε να χτυπά τον αγωγιάτη στο κεφάλιΠερισσότερα...
19:56 24/07/2024

Παναθηναϊκός: Διάσειση ο Τσοκάι, έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής

pagenews.gr
Ο Ένις Τσοκάι, όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός, υπέστη ελαφρά διάσειση από τη σύγκρουσή του με τον Ντομαγκόι Βίντα και έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής.
15:49 01/05/2023

Τα συμπτώματα της διάσεισης και πώς προκαλείται

Newsbeast.gr
Η διάσειση είναι μια ήπια εγκεφαλική βλάβη (TBI) που μπορεί να συμβεί μετά από πρόσκρουση στο κεφάλι σας. Διάσειση μπορεί επίσης να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός τραυματισμού που προκαλεί στο κεφάλι και τον εγκέφαλό τρανταγμό. Αυτό δεν σημαίνει πως κάθε χτύπημα στο κεφάλι θα προκαλέσει TBI, αλλά η διάσειση μπορεί να προκαλέσει αξιοσημείωτα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοηθούν. Αυτά περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, αλλοιωμένη ψυχική κατάσταση, ακόμη και απώλεια συνείδησης. Η διάσειση συνήθως δεν είναι απειλητική για τη ζωή, αλλά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά συμπτώματα που απαιτούν ιατρική φροντίδα. Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει ξεκούραση, διάλειμμα από συγκεκριμένες δραστηριότητες και παυσί
10:54 26/04/2023

Άρης: Διάσειση ο Σχίζας

fosonline.gr
Ο Σταύρος Σχίζας υπέστη διάσειση κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Άρη.
20:28 22/03/2023

ΠΑΣ Γιάννινα: Διάσειση υπέστη ο Σούλης

Gazzetta
Διασείση υπέστει ο Βασίλης Σούλης, ο οποίος όμως είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μόνο για προληπτικούς λόγους.
00:10 18/09/2022

Περίπατος και δεύτερη θέση για την Μπαρτσελόνα: Διάσειση και στο νοσοκομείο ο Αραούχο

hellasjournal.com
Η Μπαρτσελόνα συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων και των νικών της στη LaLiga, επικρατώντας με άνεση της Θέλτα με 3-1
09:48 11/05/2022

Αραούχο - Μπαρτσελόνα: Διάσειση ο Ουρουγουανός

Gazzetta
Ο Ρόναλντ Αραούχο έχασε τις αισθήσεις του, «πάγωσε» το Καμπ Νόου, ωστόσο η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη και θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.
00:48 11/05/2022

Βόλος: Διάσειση ο Ρομέρο από τον σοβαρό τραυματισμό του

Gazzetta
Ο Ουρουγουανός αμυντικός του Βόλου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έκανε εξετάσεις στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει διάσειση.
21:36 02/04/2022

Διάσειση ο Βράνιες

aek1924.gr
Ο Βόσνιος αμυντικός παρουσίασε συμπτώματα διάσεισης και προφυλάχθηκες απ’ την σημερινή προπόνηση, ενώ θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Νωρίτερα είχατε διαβάσει για τον προεγχειρητικό έλεγχο που πέρασε το πρωί ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και έλειψε απ’ την προπόνηση, ώστε αύριο να μπει για χειρουργείο για το πρόβλημα στο γόνατο του. Όμως, στη σημερινή προπόνηση υπήρξε ακόμα ένα […] The post Διάσειση ο Βράνιες appeared first on AEK1924.gr.
16:34 06/12/2021

Καραϊσκάκης: Διάσειση ο Θεολόγου

onsports.gr
Τι έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις για τον τραυματισμό του Παντελή…
06:37 09/04/2021

Φάρκε: «Διάσειση ο Γιαννούλης, πιθανό να μην ταξιδέψει Ελλάδα»

Gazzetta
Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης υπέστη διάσειση κόντρα στην Μπλάκμπερν κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει Αγγλία και να μην ταξιδέψει για την Ελλάδα και τα ματς της Εθνικής. 
20:27 20/03/2021

Μαριέλλα Φασούλα: Απέφυγε τα χειρότερα, υπέστη διάσειση (vid)

Gazzetta
Θετικά τα νέα από τον τραυματισμό της Μαριέλλας Φασούλα, στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σλοβενία για τα προκριματικά του EuroBasket Γυναικών. Διάσειση έδειξαν οι εξετάσεις.
00:33 15/11/2020

Διάσειση: Τα συμπτώματα που πρέπει ΟΛΟΙ να γνωρίζουν – Τι να κάνετε άμεσα;

newsitamea.gr
Ο όρος διάσειση περιγράφει έναν τραυματισμό στον εγκέφαλο που προκύπτει The post Διάσειση: Τα συμπτώματα που πρέπει ΟΛΟΙ να γνωρίζουν – Τι να κάνετε άμεσα; appeared first on Newsitamea.gr.
00:18 26/08/2020

Ξαφνική ζάλη: Ποιες παθήσεις μπορεί να υποδεικνύει

thestival.gr
Θα σας έχει ίσως συμβεί να σηκωθείτε γρήγορα σε όρθια στάση και να νιώσετε μια ξαφνική ζαλάδα. Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που την προκάλεσε, η απάντηση είναι από κάτι απλό έως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δείτε παρακάτω τι μπορεί να συμβαίνει στο σώμα σας, όταν νιώθετε ότι γύρω σας όλα γυρίζουν, σύμφωνα με το onmed.gr: Ορθοστατική υπόταση: Η υπόταση είναι η κάτω του φυσιολογικού αρτηριακή πίεση και μία από τις αιτίες ξαφνικής ζάλης όταν είστε ξαπλωμένοι ή κάθεστε και σηκωθείτε απότομα. Εκδηλώνεται λόγω του ότι συμβαίνει το εξής: Τη στιγμή εκείνη το αίμα κυλά προς τα πόδια και μακριά από τον εγκέφαλο. Η καρδιά για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, χτυπά πιο γρήγορα και τα αιμοφόρα αγγεία συστέλ
06:36 13/07/2020

Αυτές είναι οι παθήσεις που «κρύβονται» πίσω από την ξαφνική ζαλάδα

pronews.gr
Οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας, τουλάχιστον μια φορά, μας έχει συμβεί να σηκωθούμε απότομα σε όρθια στάση και να νιώσουμε ξαφνική ζάλη.  Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που την προκάλεσε, η απάντηση είναι από κάτι απλό έως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δείτε παρακάτω τι μπορεί να συμβαίνει στο σώμα σας, όταν νιώθετε ότι γύρω σας όλα γυρίζουν: Ορθοστατική υπόταση: Η υπόταση είναι η κάτω του φυσιολογικού αρτηριακή πίεση και μία από τις αιτίες ξαφνικής ζάλης όταν είστε ξαπλωμένοι ή κάθεστε και σηκωθείτε απότομα. Εκδηλώνεται λόγω του ότι συμβαίνει το εξής: Τη στιγμή εκείνη το αίμα κυλά προς τα πόδια και μακριά από τον εγκέφαλο. Η καρδιά για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, χτυπά πιο γρήγορα και τα αιμοφό
12:10 12/07/2020

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διάσειση - Συμπτώματα και τρόποι αντιμετώπισης

pronews.gr
Ο όρος διάσειση περιγράφει έναν τραυματισμό στον εγκέφαλο που προκύπτει από χτύπημα στο κεφάλι. Εξ ορισμού, μια διάσειση δεν είναι μια απειλητική για τη ζωή, αλλά μπορεί να προκαλέσει τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα προβλήματα. Η διάσειση δεν πρέπει να συγχέεται με τραυματισμό που υπάρχει αιμορραγία κάτω από το κρανίο, ή στον εγκέφαλο. Σε μια ήπια διάσειση ο ασθενής μπορεί να μην εκδηλώσει απώλεια συνείδησης (αίσθημα ζάλης). Μια σοβαρή διάσειση μπορεί να περιλαμβάνει παρατεταμένη απώλεια των αισθήσεων με μια καθυστερημένη επιστροφή στο φυσιολογικό. Διάσειση: Συμπτώματα Τα πιο κοινά σημάδια και συμπτώματα μιας διάσεισης είναι: Απώλεια συνείδησης μετά από οποιοδήποτε τραύμα στο κεφάλι Σύ
15:14 14/05/2020

Στο νοσοκομείο η Γιουλίκα Σκαφιδά: Διάσειση, 6 ράμματα και ένα μίνι λιποθυμικό επεισόδιο

thecaller.gr
Η γνωστή ηθοποιός Γιουλίκα Σκαφιδά, είχε ανακοινώσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας το Σάββατο, προκειμένου προωθήσει το νέο τεύχος του περιοδικού «Σχεδία». The post Στο νοσοκομείο η Γιουλίκα Σκαφιδά: Διάσειση, 6 ράμματα και ένα μίνι λιποθυμικό επεισόδιο appeared first on TheCaller.Gr.
18:39 09/02/2020

Αυτά είναι τα συμπτώματα και οι αιτίες που «κρύβονται» πίσω από τη διάσειση - Πως να την αντιμετωπίσετε

pronews.gr
Όπως είναι ήδη γνωστό, εξ ορισμού, μια διάσειση δεν είναι μια απειλητική για τη ζωή, αλλά μπορεί να προκαλέσει τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα προβλήματα. Η διάσειση δεν πρέπει να συγχέεται με τραυματισμό που υπάρχει αιμορραγία κάτω από το κρανίο, ή στον εγκέφαλο. Σε μια ήπια διάσειση ο ασθενής μπορεί να μην εκδηλώσει απώλεια συνείδησης (αίσθημα ζάλης). Μια σοβαρή διάσειση μπορεί να περιλαμβάνει παρατεταμένη απώλεια των αισθήσεων με μια καθυστερημένη επιστροφή στο φυσιολογικό. Διάσειση: Συμπτώματα Τα πιο κοινά σημάδια και συμπτώματα μιας διάσεισης είναι: Απώλεια συνείδησης μετά από οποιοδήποτε τραύμα στο κεφάλι Σύγχυση Πονοκέφαλος Ναυτία ή έμετος Θολή όραση Απώλεια της βραχυπρόθεσμης μ
13:13 14/01/2020

Διάσειση: Τα συμπτώματα που πρέπει ΟΛΟΙ να γνωρίζουν – Τι να κάνετε άμεσα

iatropedia.gr
Ο όρος διάσειση περιγράφει έναν τραυματισμό στον εγκέφαλο που προκύπτει από χτύπημα στο κεφάλι. The post Διάσειση: Τα συμπτώματα που πρέπει ΟΛΟΙ να γνωρίζουν – Τι να κάνετε άμεσα appeared first on Iatropedia.
11:01 14/01/2020

Κλίπερς: Διάσειση ο Μπέβερλι μετά από σκριν του Γκασόλ (vid)

fosonline.gr
Μια άτυχη στιγμή είχε ο Πάτρικ Μπέβερλι στον αγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Τορόντο Ράπτορς.
14:08 12/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load