#Αλίσα Μιλάνο

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν ήθελε τη Τζένι Γκαρθ και την Αλίσα Μιλάνο στην κηδεία της

Newsit
Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι είχε ισχυρές απόψεις και σαφείς επιθυμίες, συμπεριλαμβανομένης της κηδείας της την οποία είχε προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια ενώ υπήρχαν και δύο γυναίκες που δεν την ευπρόσδεκτες. Η θρυλική πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210» Σάνεν Ντόχερτι, η οποία πέθανε το Σάββατο (13.07.2024), δεν ήθελε τις πρώην συμπρωταγωνίστριες της, Τζένι Γκαρθ και Αλίσα ... Περισσότερα To άρθρο Η Σάνεν Ντόχερτι δεν ήθελε τη Τζένι Γκαρθ και την Αλίσα Μιλάνο στην κηδεία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:09 24/07/2024

Η Αλίσα Μιλάνο ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της

ProtoThema.gr
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη ηθοποιός
18:20 28/02/2023

Απάντηση κόλαφος από Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην Αλίσα Μιλάνο – «Μοιάζει με εκφοβισμό»

okmag.gr
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν άφησε ασχολίαστο το tweet της Αλίσα Μιλάνο για εκείνη. Τον Δεκέμβριο του 2022, η 50χρονη ηθοποιός της σειράς «Οι μάγισσες» μοιράστηκε ένα tweet αμφισβητώντας την κατάσταση της 41χρονης ποπ τραγουδίστριας. «Κάποιος να πάει να ελέγξει την Μπρίτνεϊ», έγραψε η Αλίσα Μιλάνο στο Twitter. Καιρό μετά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έδωσε την απάντησή […] The post Απάντηση κόλαφος από Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην Αλίσα Μιλάνο – «Μοιάζει με εκφοβισμό» appeared first on OK! Magazine.
11:16 01/02/2023

Αλίσα Μιλάνο: Τριπλά εμβολιασμένη και υποφέρει από πόνους στο στήθος και προβλήματα στην αναπνοή

pronews.gr
Η Αλίσα Μιλάνο η Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός, σχεδιάστρια ρούχων, συγγραφέας και πρώην τραγουδίστρια αναφέρει πως υποφέρει από το λεγόμενο μακρύ-COVID καθώς το είχε περάσει πριν από δύο χρόνια. Όπως λέει και παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί πλήρως και με τις τρεις δόσεις εξακολουθεί να έχει πόνους στο στήθος, βηχα και προβλήματα στην αναπνοή. TRIPLE VAXXED ALYSSA MILANO SAYS SHE ENDURES CHEST PAINS, SHORTNESS OF BREATH pic.twitter.com/O44Q8XfKDl — The_Real_Fly (@The_Real_Fly) January 18, 2022
23:58 18/01/2022

Αλίσα Μιλάνο: Πίστευε ότι οι αποβολές της ήταν «καρμική τιμωρία» για τις αμβλώσεις που είχε κάνει

topontiki.gr
Η Αλίσα Μιλάνο θεωρούσε ότι οι αποβολές που της είχαν τύχει σε προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν η «τιμωρία» της.
18:10 11/11/2021

Αλίσα Μιλάνο: «Μετά από τις εκτρώσεις πίστευα ότι αυτή θα είναι η τιμωρία μου. Να μην κάνω ποτέ παιδιά»

okmag.gr
Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της η Αλίσα Μιλάνο. Όπως αποκάλυψε στην σειρά podcast «Me Becoming Mom» πίστευε ότι οι εκτρώσεις που έκανε στα 20 της, θα την «κυνηγούν». «Πίστευα ότι αυτή θα είναι η καρμική τιμωρία μου, να μην κάνω ποτέ παιδιά, μετά από τις εκτρώσεις κι όταν έκανα, φοβόμουν ότι κάποιος θα μου τα […] The post Αλίσα Μιλάνο: «Μετά από τις εκτρώσεις πίστευα ότι αυτή θα είναι η τιμωρία μου. Να μην κάνω ποτέ παιδιά» appeared first on OK.
17:56 11/11/2021

Συνελήφθη έξω από τον Λευκό Οίκο η Αλίσα Μιλάνο

thebest.gr
Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ
21:26 22/10/2021

Συνελήφθη η Αλίσα Μιλάνο

okmag.gr
Έξω από τον Λευκό Οίκο συνελήφθη η Αλίσα Μιλάνο για ανυπακοή κατά των αρχών. Η σύλληψή της έγινε το πρωί της Τρίτης ενώ ηγούνταν μιας διαμαρτυρίας για τα ίσα δικαιώματα στην ψήφο. «Μόλις με συνέλαβαν γιατί απαίτησα από την κυβέρνηση του Μπάιντεν και τη Γερουσία να χρησιμοποιήσουν την εξουσία τους προκειμένου να προστατέψουν τα δικαιώματα ψήφου», έγραψε […] The post Συνελήφθη η Αλίσα Μιλάνο appeared first on OK.
19:04 21/10/2021

Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι της Αλίσα Μιλάνο – Τι συνέβη

mononews.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στην κλειστή κοινότητα του Μπελ Κάνιον
15:22 23/09/2020

Η νέα ανάρτηση της Αλίσα Μιλάνο για τη «μάχη» της με τον κορονοϊό: Είναι ένα τέρας

Newsbeast.gr
Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που η Αλίσα Μιλάνο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως νόσησε από κορονοϊό...
18:54 02/09/2020

Εφιάλτης χωρίς τέλος για την Αλίσα Μιλάνο στην μάχη με τον κορονοϊό

Newsit
Με νέα της ανάρτηση στα social media η διάσημη ηθοποιός, Αλίσα Μιλάνο ενημερώνει φίλους και θαυμαστές για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.  Η Αλίσα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Εφιάλτης χωρίς τέλος για την Αλίσα Μιλάνο στην μάχη με τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:39 02/09/2020

Κορονοϊός: Η Αλίσα Μιλάνο χάνει τα μαλλιά της λόγω COVID-19! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε

thecaller.gr
Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media η Αλίσα Μιλάνο, δείχνει τη μεγάλη απώλεια των μαλλιών της, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορoνοϊό πριν λίγους μήνες. The post Κορονοϊός: Η Αλίσα Μιλάνο χάνει τα μαλλιά της λόγω COVID-19! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε appeared first on TheCaller.Gr.
19:18 13/08/2020

Κορωνοϊός: Γιατί χάνει τούφες απ’ τα μαλλιά της η Αλίσα Μιλάνο

iatropedia.gr
Η γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός παρουσίασε τον Μάρτιο τα πρώτα συμπτώματα της λοίμωξης που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός. Είχε πολλά αρνητικά τεστ. Βρέθηκε θετική σχεδόν τέσσερις μήνες αργότερα. Εξακολουθεί να αναρρώνει, με πολλά προβλήματα. The post Κορωνοϊός: Γιατί χάνει τούφες απ’ τα μαλλιά της η Αλίσα Μιλάνο appeared first on Iatropedia.
08:37 13/08/2020

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: Χάνει τα μαλλιά της λόγω κορονοϊού – ΒΙΝΤΕΟ

larisanew.gr
Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία νόσησε πριν από αρκετές εβδομάδες από κορονοϊό, αλλά συνεχίζει να ζει τον εφιάλτη, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media έχει αντιληφθεί πως της πέφτουν τα μαλλιά. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια στη σειρά “Μάγισσες”, Αλίσα Μιλάνο που διαγνώστηκε θετική στον φονικό ιό τον περασμένο Απρίλιο. […]
07:51 12/08/2020

Το δράμα γνωστής ηθοποιού: Λόγω του κορονοϊού έχω χάσει τούφες από τα μαλλιά μου

spoilers
  Σκέφτηκα να σας δείξω τι κάνει ο κορονοϊός στα μαλλιά σας. Σας παρακαλώ, να τον πάρετε στα σοβαρά, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίσα Μιλάνο, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το δικό της εφιάλτη μετά τη μάχη με τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, η σταρ του Χόλιγουντ δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να χτενίζεται μετά το λούσιμο, δείχνοντας πως χάνει τούφες από τα μαλλιά της.   https://www.instagram.com/tv/CDroDxYAdzx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″> <a href="https://www.instagram.com/tv/CDroDxYAdzx               Πληροφορίες από nassosblog > Διαβ
19:17 11/08/2020

Σοκάρει η Αλίσα Μιλάνο: Δείχνει πώς πέφτουν τα μαλλιά της λόγω κορονοϊού

Newsbeast.gr
Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν η Αλίσα Μιλάνο ανέφερε πως είχε προσβληθεί...
13:24 11/08/2020

Αλίσα Μιλάνο: Περιγράφει τη συγκλονιστική μάχη με τον κορονοϊό - Εχει συμπτώματα, μετά από 4 μήνες

thetoc.gr
"Αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Ένιωθα ότι πεθαίνω", αναφέρει η Αλίσα Μιλάνο για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.
11:34 07/08/2020

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός για την μάχη της με τον κορονοϊό: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»

NewsBomb
Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με τον κορονοϊό έκανε η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιό Αλίσα Μιλάνο
00:06 07/08/2020

Πέρασε κορονοϊό η Αλίσα Μιλάνο – Τα βαριά συμπτώματα και τα λανθασμένα αρνητικά τεστ

mononews.gr
«Ένιωθα λες και καθόταν στο στήθος μου ένας ελέφαντας... Νόμιζα ότι πέθανα», δηλώνει η ηθοποιός
12:52 06/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load