#Αναστασία Καρανικολάου

H Kylie Jenner κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την κολλητή της, Αναστασία Καρανικολάου

in.gr
Οι Kylie Jenner και Αναστασία Καρανικολάου φημολογείται ότι επισκέφτηκαν την Ελλάδα μαζί με τον Τιμοτέ Σαλαμέ και τον φίλο του, Άντζελο Ντομινίκ Σεστ.
19:10 29/07/2024

Αναστασία Καρανικολάου: Ποια ειναι η 25χρονη Ελληνίδα καλλονή που φίλησε στο στόμα η Κάιλι Τζένερ

tlife.gr
Η Kylie Jenner χώρισε από τον Travis Scott και πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί To άρθρο Αναστασία Καρανικολάου: Ποια ειναι η 25χρονη Ελληνίδα καλλονή που φίλησε στο στόμα η Κάιλι Τζένερ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:40 15/02/2023

Κάιλι Τζένερ και Στέισι Καρανικολάου γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα δημόσιο φιλί στο στόμα -Τι τρέχει με τις δυο τους;[εικόνες]

eleftherostypos.gr
Κάιλι Τζένερ: Η Αμερικανίδα τηλεοπτική και διαδικτυακή προσωπικότητα, μοντέλο και επιχειρηματίας Κάιλι Τζένερ γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την κολλητή της φίλη και influencer με ελληνική καταγωγή, Αναστασία ή Στέισι Καρανικολάου. Η Αναστασία Καρανικολάου κάνει αυτοκόλλητη παρέα με την Κάιλι Τζένερ και είναι διάσημη στο Instagram με το ψευδώνυμο Stassie Baby. Τις δύο […] Το άρθρο Κάιλι Τζένερ και Στέισι Καρανικολάου γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα δημόσιο φιλί στο στόμα -Τι τρέχει με τις δυο τους;[εικόνες] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:16 15/02/2023

Αναστασία Καρανικολάου: Η κολλητή της Κάιλι Τζένερ φωτογραφίζεται με το μπικίνι της και «ρίχνει» το Instagram

Newsbeast.gr
Χαμό στο Instagram έφερε με τις αποκαλυπτικές τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η Ελληνίδα κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ, Αναστασία Καρανικολάου. Η Αναστασία Καρανικολάου φοράει ένα μαύριο μπικίνι και δείχνει σε όλους την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η influencer, Στάσι (όπως είναι το καλλιτεχνικό της) στη σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάρει μπροστά σε έναν ροζ τοίχο και την λούζει με το φως του ο ήλιος. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της
11:44 15/11/2022

Η Αναστασία Καρανικολάου τα πέταξε ΟΛΑ στην παραλία για το Playboy!! (Pics)

panathinaikoskosmos.com
???????????????? Λίγα άφησε στη φαντασία η Αναστασία Καρανικολάου στη φωτογράφιση που έκανε για το Playboy. Continue reading Η Αναστασία Καρανικολάου τα πέταξε ΟΛΑ στην παραλία για το Playboy!! (Pics) at Panathinaikos Kosmos.
23:26 10/06/2022

Αναστασία Καρανικολάου: Mε διαφανή, ολόσωμη φόρμα, μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα σε πάρτι στο Λος Άντζελες

koolnews.gr
Η Αναστασία Καρανικολάου, γνωστή και ως «Stassie», θέλει να προκαλεί τα ανδρικά βλέμματα, επιδεικνύοντας τις θηλυκές της καμπύλες, και λόγος δεν μας πέφτει. Οφείλουμε, ωστόσο, να παραδεχτούμε ότι η 24χρονη καλλονή, η οποία, μάλιστα, είναι πάνω από 10 χρόνια κολλητή φίλη της Kylie Jenner, είναι πανέμορφη. Το βράδυ της Τρίτης 8/2, η διάσημη Influencer εμφανίστηκε […] The post Αναστασία Καρανικολάου: Mε διαφανή, ολόσωμη φόρμα, μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα σε πάρτι στο Λος Άντζελες appeared first on Koolnews.gr.
18:00 09/02/2022

Αναστασία Καρανικολάου: H κολλητή της Κάιλι Τζένερ δείχνει τις καμπύλες της και… μοιράζει εγκεφαλικά

koolnews.gr
H Αναστασία ή αλλιώς «Stassie» Καρανικολάου είναι Ελληνίδα διάσημη Influencer με αναλογίες μοντέλου και βλέμμα πολλά υποσχόμενο. Το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στο Instagram, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια followers, οφείλεται φυσικά στη στενή φιλία της με την 24χρονη, παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα Κάιλι Τζένερ. Μην ξαφνιάζεστε, αγαπημένοι μου, μία Ελληνίδα μπορεί να έχει παρτίδες με […] The post Αναστασία Καρανικολάου: H κολλητή της Κάιλι Τζένερ δείχνει τις καμπύλες της και… μοιράζει εγκεφαλικά appeared first on Koolnews.gr.
23:08 05/02/2022

Η Αναστασία Καρανικολάου είναι το απόλυτο ΤΟΥΜΠΑΝΟ – Πίσω όψη από άλλο πλανήτη!

to10.gr
Η κολλητή της Kylie Jenner είναι το κορίτσι που θέλουμε να περάσουμε το καλοκαίρι μας.
22:46 24/07/2021

Οι… κάψες της Αναστασίας στις Μπαχάμες! (ΦΩΤΟ)

paraskhnio.gr
Η Ελληνίδα «κολλητή» της Κάιλι Τζένερ, έβαλε για άλλη μια φορά… φωτιά στο Instagram με μια νέα αποκαλυπτική φωτογραφία της. Η Αναστασία Καρανικολάου μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο από το ταξίδι της στις Μπαχάμες. «Κύματα θερμότητας» έγραψε η 23χρονη influencer  στη λεζάντα Δείτε τις «καυτές» πόζες της!   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο […] The post Οι… κάψες της Αναστασίας στις Μπαχάμες! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
16:01 10/01/2021

Η Αναστασία Καρανικολάου… μας επιδεικνύει τα προσόντα της!

in.gr
Η Αναστασία Καρανικολάου είναι μια από τις γυναίκες που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το ανδρικό κοινό τους... τελευταίους μήνες! Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις σέξι φωτογραφίες που μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram
22:33 12/11/2020

Η Αναστασία Καρανικολάου έβαλε ακόμα μια φορά “φωτιές” στο Instagram

Newsit
Η Αναστασία Καρανικολάου είναι μια από τις γυναίκες που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το ανδρικό κοινό τους τελευταίους μήνες, καθώς μοιράζεται συχνά σέξι φωτογραφίες στον λογαριασμό ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η Αναστασία Καρανικολάου έβαλε ακόμα μια φορά “φωτιές” στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:33 11/11/2020

Αναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner «κολάζει» μέχρι και αγγέλους! (φώτο)

pronews.gr
Την Αναστασία Καρανικολάου την γνωρίζουμε πλέον όλοι εξαιτίας της φιλίας της με την διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία Kylie Jenner. Η Ελληνίδα καλλονή είναι γνωστή και με το όνομα Stassie ή Stassie Baby. Η Αναστασία είναι πολύ δημοφιλής στα social media, καθώς έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στις σέξι αναρτήσεις της κολλητής της στο Instagram, στις οποίες συνήθως φορούν τα ίδια ρούχα, ενώ μοιράζονται και ίδιο τατουάζ “Stormy” – το όνομα του παιδιού της Jenner. Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Αναστασία είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήτη, καθώς διαθέτει πλούσιο μπούστο και σφιγηλά οπίσθια, τα οποία επιδεικνύει αναρτώντας προκλητικές φωτογραφίες στο Instagram, κάνοντας τους 9,2 εκατ. οπαδ
00:10 01/09/2020

Οι σέξι καμπύλες της Αναστασία Καρανικολάου “κολάζουν” το Instagram

Newsit
Πριν αρκετό καιρό σας είχαμε παρουσιάσει την Αναστασία Καρανικολάου, την ξανθιά καλλονή με καταγωγή από την Ελλάδα, η οποία είναι κολλητή με την διάσημη τηλεπερσόνα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Οι σέξι καμπύλες της Αναστασία Καρανικολάου “κολάζουν” το Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 01/09/2020

Ποια είναι η Ελληνίδα κολλητή της Κάιλι Τζένερ;

vita.gr
Η Αναστασία Καρανικολάου θα μπορούσε ουσιαστικά να ανήκει και αυτή στην οικογένεια της Τζένερ και υποστηρίζει την κολλητή της σε ό,τι και να  κάνει.
14:41 25/07/2020

Αναστασία Καρανικολάου : H εκρηκτική κολλητή της Κάιλι Τζένερ από την Ελλάδα

in.gr
Η Αναστασία Καρανικολάου θα μπορούσε ουσιαστικά να ανήκει και αυτή στην οικογένεια της Τζένερ και υποστηρίζει την κολλητή της, Κάιλι, σε ό,τι και να κάνει..
13:36 24/07/2020

Kylie Jenner: Aυτό είναι το επάγγελμα της Ελληνίδας κολλητής της (φωτό)

pronews.gr
Η Stassie Karanikolaou (Αναστασία Καρανικολάου), είναι η Ελληνίδα κολλητή φίλη της Kylie Jenner και βρίσκεται πάντα δίπλα της στις ξεχωριστές περιστάσεις. Αρκετοί γνωρίζουν την επιδραστικότητά της στα social media και στην πραγματικότητα η Stassie Karanikolaou είναι μια social media Influencer. Έχει περισσότερα από 8,9 εκατομμύρια followers -και περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια του TikTok. Δεν ανεβάζει τίποτα για λιγότερα από 5.000 δολάρια, αναφέρουν πηγές. Επίσης, έχει κάνει συνεργασίες με τα brands Revolve, SavageXFenty, Oh Polly Swim και πολλά ακόμα. Έχει περισσότερους από 555.000 subscribers στο κανάλι της και κάθε της βίντεο φτάνει τις 400.000 views. Ποζάρει συχνά για την web παρουσίαση τω
16:16 23/07/2020

Α. Καρανικολάου: Η Ελληνίδα κολλητή της Κ. Τζένερ ποζάρει ολόγυμνη σε τζακούζι (φώτο)

pronews.gr
«Καίει» καρδιές με την νέα και άκρως «καυτή» της εμφάνιση η Αναστασία Καρανικολάου. Η Ελληνίδα κολλητή της Κάιλι Τζένερ πόζαρε ολόγυμνη σε τζακούζι και προκάλεσε πολλά «εγκεφαλικά».  Η Αναστασία Καρανικολάου αρέσκεται να προκαλεί σεξουαλικά το ανδρικό κοινό, ανεβάζοντας πολύ συχνά αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό, με τους θαυμαστές της να... λιώνουν με τις πλούσιες καμπύλες της, που μαζί με το πρόσωπό της αποτελούν έναν συνδυασμό... κόλαση. Αυτή τη φορά η Stassie όπως αυτοαποκαλείται στο Instagram, ανέβασε δύο φωτογραφίες της, ενώ απολαμβάνει ολόγυμνη το νερό στο υπαίθριο τζακούζι του σπιτιού της κοιτάζοντας με λάγνο βλέμμα τον φωτογραφικό φακό, με περισσότερους από 1,
22:10 21/07/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load