#Άννα Μάνη Παπαδημητρίου

Επιχειρήσεις: Σχεδιάζεται νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση του 50% του κόστους επενδύσεων

Newsit
Σε ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ενίσχυσης των επιχειρήσεων αναφέρθηκε η η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, εγκαινιάζοντας χθες την 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, η υφυπουργός αναφέρθηκε στις δράσεις του ΕΣΠΑ, και ειδικότερα στο νέο πρόγραμμα που σχεδιάζεται για χρηματοδότηση του 50% του κόστους επενδύσεων των επιχειρήσεων. Αναφερόμενη στο πρόγραμμα για την αναβάθμιση των ... Περισσότερα To άρθρο Επιχειρήσεις: Σχεδιάζεται νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση του 50% του κόστους επενδύσεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:27 28/09/2024

Ενημερωτική Εκδήλωση: «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανικοί»

e-ptolemeos.gr
Ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε την Τετάρτη 11 Απριλίου 2024 το Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ στην αίθουσα εκδηλώσεών του στην Κοζάνη, με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανικοί». Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΜ, κ. Στέργιου Κιάνα, την εκδήλωση χαιρέτησαν διαδικτυακά ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και η Υφυπουργός Ανάπτυξης, κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, […]
15:53 12/04/2024

Ένταση στη Bουλή για τις υποκλοπές – Ποιοί εκλέχθηκαν για το Προεδρείο

dete.gr
Η ΝΔ απέρριψε το αίτημα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο υποστήριζε και ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με διακομματικό προεδρείο και επέμεινε στην συγκρότηση μονοκομματικού.Το προεδρείοΣτις θέσεις του προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα της επιτροπής εκλέχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες οι Γιάννης Κεφαλογιάννης, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Στάθης Κωνσταντινίδης αντίστοιχα λαμβάνοντας από 16 ψήφους.Ο κ. Δημήτρης Μπιαγκής (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) […]
13:56 07/09/2022

Συνεπιμέλεια: Στη Βουλή το νομοσχέδιο – «Βάση διαλόγου και συνεννόησης μεταξύ των γονέων» λέει η Μάνη Παπαδημητρίου

eleftherostypos.gr
Συνεπιμέλεια: Ένα παιδί μεγαλώνει πιο σωστά όταν έχει τη φροντίδα και των δύο γονέων, όπως ανέφερε η εισηγήτρια της ΝΔ, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια. “Το παιδί πρέπει και μετά τον χωρισμό των γονέων του να απολαμβάνει τη φροντίδα και την αγάπη τους, να... The post Συνεπιμέλεια: Στη Βουλή το νομοσχέδιο – «Βάση διαλόγου και συνεννόησης μεταξύ των γονέων» λέει η Μάνη Παπαδημητρίου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
13:02 19/05/2021

Θετική στον κορωνοϊό η Άννα Μάνη Παπαδημητρίου από τη ΝΔ

Cnn.gr
Θετική στον κορωνοϊό διαπιστώθηκε η βουλευτής της Πιερίας της ΝΔ Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του Facebook.
11:57 09/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load