#Στέφανος Βλάχος

Survivor – Έξαλλος ο Στέφανος Βλάχος: «Με βλέπει η οικογένειά μου να ξεφτιλίζομαι»

tlife.gr
Φανερά εκνευρισμένος ο Στέφανος Βλάχος στο νέο επεισόδιο του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός σήμανε το νέο To άρθρο Survivor – Έξαλλος ο Στέφανος Βλάχος: «Με βλέπει η οικογένειά μου να ξεφτιλίζομαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:44 03/10/2024

Στέφανος Βλάχος – Survivor: Ποιος είναι ο 20χρονος νοσηλευτής που έχει κάνει πρωταθλητισμό στο στίβο

tlife.gr
Ο Στέφανος Βλάχος βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες του φετινού Survivor έτοιμος να ριχτεί στον στίβο μάχης To άρθρο Στέφανος Βλάχος – Survivor: Ποιος είναι ο 20χρονος νοσηλευτής που έχει κάνει πρωταθλητισμό στο στίβο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:02 17/09/2024

Αυτοδιοικητικοί… εν δράσει! Οι δήμαρχοι Πετρούπολης και Παπάγου-Χολαργού αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στο «Π»

paraskhnio.gr
«Σπριντ» κάνουν αιρετοί Α’ και Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης, στην τελική ευθεία πριν από τις εκλογές σε περιφέρειες και δήμους την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Δύο δήμαρχοι, ο Στέφανος Βλάχος της Πετρούπολης και ο Ηλίας Αποστολόπουλος του Παπάγου-Χολαργού, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, μίλησαν στο «Π» για την εξέλιξη των έργων αλλά και Το άρθρο Αυτοδιοικητικοί… εν δράσει! Οι δήμαρχοι Πετρούπολης και Παπάγου-Χολαργού αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στο «Π» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:12 08/05/2023

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Στέφανο Βλάχο και την Άννα-Αυγούστα Βλάχου

fosonline.gr
Στο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού ενσωματώθηκαν ο Στέφανος Βλάχος και η Άννα-Αυγούστα Βλάχου.
14:22 25/01/2023

O Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος στο «Π»: Πετύχαμε πολλά, θα πετύχουμε περισσότερα

paraskhnio.gr
Το έργο που έχει υλοποιηθεί αλλά και αυτό που έχει σχεδιαστεί ανέπτυξε, μιλώντας στο «Π», ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, επισημαίνοντας ότι δεν «εξαντλείται» σε μια τετραετία. Επίσης, ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε στο εμβληματικό έργο της ανάπλασης του Θεάτρου Πέτρας αλλά και στο ποσό «καίει» τους δήμους η αύξηση του ενεργειακού κόστους. Ολιστική ανάπλαση του Το άρθρο O Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος στο «Π»: Πετύχαμε πολλά, θα πετύχουμε περισσότερα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:06 24/05/2022

Δήμαρχος Πετρούπολης στο BLUE SKY: Καταγγέλει το υπ. Υγείας για το Κέντρο Υγείας της περιοχής

blueskytv.gr
Την Τρίτη 12/4 στην εκπομπή «Διάλογο με την Αυτοδιοίκηση» με την Φωτεινή Βρύνα καλεσμένος ήταν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, ο οποίος παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος με υπευθυνότητα του Υπουργείου Υγείας. Ο Δήμαρχος Πετρούπολης μεταξύ άλλων, κατήγγειλε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή τους, με το Κέντρο Υγείας, και δήλωσε ότι […] Δήμαρχος Πετρούπολης στο BLUE SKY: Καταγγέλει το υπ. Υγείας για το Κέντρο Υγείας της περιοχής on BLUE SKY.
14:32 13/04/2022

O Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος στο «Π»: Μετά την πανδημία θα ξαναμπούμε σε τροχιά ανάπτυξης

paraskhnio.gr
Για την πανδημία του κορονοϊου αλλά και για τον προγραμματισμό του για τη δημοτική περίοδο μίλησε στο «Π» ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος. Ο κ. Βλάχος ανέπτυξε τον σχεδιασμό του για τα έργα που έχει ανάγκη η πόλη του αλλά και για ένα έργο «παρακαταθήκη» για τον δήμο του, όπως είναι το Δημαρχείο. Οι δήμοι […] The post O Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος στο «Π»: Μετά την πανδημία θα ξαναμπούμε σε τροχιά ανάπτυξης appeared first on Paraskhnio.gr.
15:03 14/12/2020

Στέφανος Βλάχος, (δήμαρχος Πετρούπολης) στο «Π»: Έχουμε σχέδιο για την επομένη μέρα από την πανδημία

paraskhnio.gr
Για την πανδημία του κορονοϊου αλλά και για τον προγραμματισμό του για τη δημοτική περίοδο μίλησε στο «Π» ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος. Ο κ. Βλάχος ανέπτυξε τον σχεδιασμό του για τα έργα που έχει ανάγκη η πόλη του αλλά και για ένα έργο «παρακαταθήκη» για τον δήμο του, όπως είναι το Δημαρχείο. Διαβάστε τη […] The post Στέφανος Βλάχος, (δήμαρχος Πετρούπολης) στο «Π»: Έχουμε σχέδιο για την επομένη μέρα από την πανδημία appeared first on Paraskhnio.gr.
20:14 11/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load