#Σπάιντερμαν

Εκλογές Τουρκία: Όταν ψήφισαν ο Σπάιντερμαν και ο τάρανδος

Cnn.gr
Στις κάλπες με κάθε μέσο και ντυμένοι με νυφικά ή με παραδοσιακές στολές σπεύδουν οι Τούρκοι ή σε κάποιες περιπτώσεις οι κάλπες πήγαν σε εκείνους.Περισσότερα...
16:24 28/05/2023

Ψήφισε ο «Σπάιντερμαν» και ένας «Τάρανδος» στις εκλογές στην Τουρκία

lykavitos.gr
Η ευρηματικότητα δεν λείπει από ορισμένους ψηφοφόρους στις εκλογές στην Τουρκία, καθώς οι μεταμφιέσεις τους κατά την προσέλευσή τους στα εκλογικά τμήματα, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στις εφορευτικές επιτροπές και στους άλλους ψηφοφόρους.
16:10 28/05/2023

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: « Έχω κόρες ή δύο Σπάιντερμαν;»

mothersblog.gr
Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram.Περισσότερα...
10:18 05/05/2023

Ο “Γάλλος Σπάιντερμαν” σκαρφαλώνει στην κορυφή ουρανοξύστη και διαμαρτύρεται στον Μακρόν για το συνταξιοδοτικό (βίντεο)

eretikos.gr
«Είμαι εδώ για να πω στον [πρόεδρο] Εμανουέλ Μακρόν να επιστρέψει στη γη… σκαρφαλώνοντας χωρίς δίχτυ ασφαλείας».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:10 19/04/2023

Βίντεο: Παράτολμος άνδρας – «Σπάιντερμαν» πηδάει στην ταράτσα πολυώροφου κτηρίου της Νέας Υόρκης

eleftherostypos.gr
Έναν…Σπάιντερμαν της πραγματικής ζωής, που πηδούσε με άνεση στις τέντες ενός πολυώροφου κτηρίου εντόπισαν κάτοικοι της Νέας Υόρκης, με το σχετικό βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας ίλιγγο στους θεατές. Τον άντρα κατέγραψε μεταξύ άλλων και ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Erik Ljung. Στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram βλέπει κανείς τον «Σπάιντερμαν» […] Το άρθρο Βίντεο: Παράτολμος άνδρας – «Σπάιντερμαν» πηδάει στην ταράτσα πολυώροφου κτηρίου της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:20 05/10/2022

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής «Σπάιντερμαν» - Επεισοδιακή σύλληψη τριών διαρρηκτών

NewsBomb
Θεσσαλονίκη: Τρεις διαρρήκτες- αναρριχητές συνελήφθησαν επί το έργον.Περισσότερα...
11:58 29/08/2022

Όχι άλλος ένας αποδιοπομπαίος τράγος

thetoc.gr
Τι έκανε ο Τράγκας; Πώς μάγευε τους ακροατές του; Επαναδιατύπωνε την πραγματικότητα με όρους κόμιξ. Περιέγραφε την Αθήνα λες και ήταν το Γκόθαμ Σίτι. Σκιαγραφούσε τους πολιτικούς που υποστήριζε σαν υπερήρωες τύπου Σπάιντερμαν ή Σούπεργούμαν.
07:16 06/06/2022

Συνεχίζει την πρωτοκαθεδρία της η νέα ταινία του "Doctor Strange" με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

thebest.gr
Την πρωτιά κράτησε τόσο στο Αμερικάνικο box office όσο και στο ελληνικό για τρίτο συνεχές γουικέντ η νέα ταινία της Μάρβελ, το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» που έχει σκηνοθετήσει ο Σαμ Ράιμι των πρώτων Σπάιντερμαν.
22:32 23/05/2022

Όσκαρ 2022: Οι προβλέψεις για το ποιοί θα πάρουν φέτος το χρυσό αγαλματίδιο

grtimes.gr
Στις 19 Μαρτίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας των μελών της Ακαδημίας για τα Όσκαρ. Τρία σημαντικά κινηματογραφικά site κάνουν προγνωστικά και εμείς σιγοντάρουμε με τις δικές μας σκέψεις, λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά. Ποια θα είναι η καλύτερη ταινία για το 2021; Σε κείμενο του έγκριτου περιοδικού Variety, βάσει καμπάνιας προπορεύονται οι ταινίες «Μπελφαστ», «CODA» και «Η Εξουσία του Σκύλου». Κατά το ET θα έπρεπε να κερδίσει το CODA αλλά μάλλον θα κερδίσει «Η Εξουσία του Σκύλου», που θριάμβευσε και στα Bafta. Ο Πόλεμος της Πλατφόρμας σημαίνει τον θάνατο του κινηματογράφου όπως τον ξέραμε; Όποια και αν είναι η ταινία που θα κερδίσει σε αυτή την κατηγορία, η ερώτηση θα είναι μια:
09:50 27/03/2022

Σκάρλετ Πίμπερνελ, ο πρώτος υπερήρωας

in.gr
Ενας άγγλος ευγενής που έδρασε στη Γαλλική Επανάσταση και γεννήθηκε στη φαντασία μιας ουγγαρέζας βαρόνης, θεωρείται πρόγονος του Μπάτμαν, του Σπάιντερμαν και των άλλων ηρώων.
06:34 12/03/2022

Το "Spider-Man No Way Home" ανέβηκε τη Δευτέρα στην 3η θέση του Αμερικάνικου boxoffice όλων των εποχών

thebest.gr
Πολύ καλά είναι τα νέα για το «Spider-Man: No Way Home» της Μάρβελ με τον Τομ Χόλαντ αλλά και τους δύο παλαιότερους Σπάιντερμαν, Τομπέι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ που επίσης παίζουν στην θεαματικότατη νέα ταινία που σκηνοθέτησε ο Τζον Γουάτς.
16:58 16/02/2022

Το νέο "Scream" τα κατάφερε και πήρε την 1η θέση στο Αμερικάνικο boxoffice από τον νέο Σπάιντερμαν

thebest.gr
Ύστερα από ένα μήνα στο νούμερο 1 του Αμερικάνικου box office, η αρκετά πρωτότυπη ομολογουμένως, ταινία «Spider-Man: No Way Home» με τον Τομ Χόλαντ έπεσε στην δεύτερη θέση, κάτι που αναμενόταν καθώς το περασμένο τριήμερο 14 με 16/1/2022 είχε ν’ αντιμετωπίσει την πρεμιέρα του 5ου «Scream», της νέας συνέχειας/reboot του διάσημου αμερικανικού σινε franchise τρόμου, σε σκηνοθεσία των Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Τζίλετ, και σενάριο των Τζέιμς Βάντερμπιλτ και Γκάι Μπιούσικ.
18:38 18/01/2022

Το νεό "Scream" προβάλλεται και στην Πάτρα - Στην Αμερική επιδιώκει να πάρει την πρωτιά του "Σπάιντερμαν" στο boxoffice

thebest.gr
Να σπάσει το σερί των 4 εβδομάδων στην κορυφή του Αμερικάνικου box office του «Spider-Man: No Way Home», θα επιχειρήσει αυτό το σαββατοκύριακο το νέο «Scream» που είναι συνολικά το 5ο του διάσημου franchise τρόμου.
13:00 17/01/2022

Πρόθυμος να επιστρέψει στον ρόλο του Σπάιντερμαν ο Άντριου Γκάρφιλντ

pagenews.gr
Σπάιντερμαν: Καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που δεν ήταν μία απλή εμφάνιση, είπε ο Γκάρφιλντ για τη συμμετοχή του στο "No Way Home"
11:18 08/01/2022

Υπό τη σκιά του "Σπάιντερμαν" η "Σμύρνη μου Αγαπημένη" - Ξεκίνημα με περίπου 1500 εισιτήρια στην Πάτρα

thebest.gr
Αρκετά καλά κινήθηκαν τα σινεμά το φετινό Χριστουγεννιάτικο σαββατοκύριακο με την πιο ζωηρή κίνηση να καταγράφεται την Κυριακή 26/12 ενώ η εκτίμηση είναι πως σε υψηλά επίπεδα θα παρέμενε η κίνηση και τη Δευτέρα 27.
20:00 27/12/2021

Επιστήμονες αποκαλύπτουν πώς θα... γεράσουν οι ήρωες της Marvel

pronews.gr
Νέο άρθρο στην χριστουγεννιάτικη έκδοση ενός εκ των κορυφαίων ιατρικών περιοδικών παραθέτει όσα είναι γνωστά για τους ήρωες της Marvel και τη σημασία τους για την υγεία τους καθώς θα γερνούν. Αιωρούνται στους αιθέρες, δέχονται ανηλεή χτυπήματα από διαγαλακτικούς κακούς και τουλάχιστον μία φορά σε κάθε έργο τούς τινάζουν στον αέρα. Οι ήρωες της Marvel σώζουν κάθε φορά τον κόσμο, αλλά ποιος θα σώσει αυτούς τα γηρατειά που αργά ή γρήγορα θα τους κτυπήσουν την πόρτα; Απάντηση στο ερώτημα δίνει επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύεται στην χριστουγεννιάτικη έκδοση της ιατρικής επιθεώρησης BMJ. Το τεύχος αυτό αποτελεί παράδοση πολλών δεκαετιών. Στο πέρασμα του χρόνου έχει απαντήσει σε επιεικώς παράδοξα επι
08:22 14/12/2021

Πάτρα: Πήγε για τροχό και έκανε τον… Σπάιντερμαν

dete.gr
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το απόγευμα, μετέβη σε ταράτσα οικίας και  αφαίρεσε έναν τροχό και σίδερα, αξίας 300 ευρώ.
13:28 11/12/2021

Χρυσή Μπάλα: Το σέξι φόρεμα της Ζεντάγια

Newsit
Λαμπερές παρουσίες στον τελετή για την απονομή της Χρυσής Μπάλας από το περιοδικό France Football και τη FIFA, με τη διάσημη ηθοποιό Ζεντάγια να εντυπωσιάζει με το σέξι φόρεμά της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Σπάιντερμαν, μαζί με τον ίδιο τον… άνθρωπο – αράχνη, Τομ Χάλαντ, ήταν από τους καλεσμένους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην εκδήλωση ... Περισσότερα To άρθρο Χρυσή Μπάλα: Το σέξι φόρεμα της Ζεντάγια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:02 29/11/2021

Νάπολι: Το απίστευτο τρολάρισμα της Σπαρτάκ Μόσχας στον Ζιελίνσκι με το νέο τρέιλερ του Σπάιντερμαν (vid)

Gazzetta
To δεύτερο τρέιλερ του «Spider-Man: No Way Home» έχει σπάσει τα «κοντέρ» στο You Tube και έδωσε έμπνευση στη Σπαρτάκ Μόσχας να «τρολάρει» τον Ζιελίνσκι της Νάπολι.
22:20 17/11/2021

Καταφθάνει 16 Δεκεμβρίου 2021 στην Ελλάδα και στην Πάτρα το "Spider-Man: No Way Home"

thebest.gr
Μαζί με την έξοδο του στην Βόρειο Αμερική θα δούμε στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τη νέα, πολυαναμενόμενη περιπέτεια του αγαπητού υπερήρωα Σπάιντερμαν, με τίτλο «Spider-Man: No Way Home».
19:16 17/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load