Παγωτό… χωρίς τύψεις – Μύθοι & Αλήθειες που πρέπει να ξέρετε
eleftherostypos.gr
Το παγωτό παρασκευάζεται από γάλα, είτε φρέσκο είτε σε μορφή σκόνης, αβγά, βούτυρο, γαλακτωματοποιητές, χρωστικές, γλυκαντικές ουσίες και σταθεροποιητές. Επίσης, ένα παγωτό μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς, κακάο, κρέμα γάλακτος, σοκολάτα και κομμάτια φρούτων. Περιέχει λιποδιαλυτές βιταμίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C, μαγνήσιο, καθώς και μεγάλη περιεκτικότητα ασβεστίου. Οι...
The post Παγωτό… χωρίς τύψεις – Μύθοι & Αλήθειες που πρέπει να ξέρετε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
09:12 27/07/2020