Παραιτήθηκαν οι υπουργοί Παπασταύρου και Μπρατάκος

19:58 - 28/03/2024

Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους. Πρόκειται, όπως σας ενημέρωσε ο eretikos.gr επισκέφθηκαν την Κυριακή τον σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη σε μία προσπάθεια να ρίξουν γέφυρες […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου

Την παραίτησή τους υπέβαλαν στον Πρωθυπουργό ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Η καταιγίδα ξεκίνησε. Παραιτήθηκαν δύο αξιοπρεπείς άνθρωποι, o Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος

Breaking News The post Η καταιγίδα ξεκίνησε. Παραιτήθηκαν δύο αξιοπρεπείς άνθρωποι, o Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Παραίτηση Παπασταύρου-Μπρατάκου

Ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού: «Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους […] The post Παραίτηση Παπασταύρου-Μπρατάκου appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Την παραίτησή τους υπέβαλαν στον πρωθυπουργό ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κύριοι Παπασταύρου και Μπρατάκος είχαν κληθεί από τον πρωθυπουργό στο γραφείο του. Συμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, σήμερα μετά τον πρωινό καφέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε διαδοχικά στο γραφείο του, ξεχωριστά, τον Γιάννη Μπρατάκο και τον Σταύρο Παπασταύρου. Όπως γνωστοποίησε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού οι παραιτήσεις έγιναν αποδεκτές με τον κ. Μητσοτάκη να τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου: «Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)