«Είχα να κλάψω 10 χρόνια, αλλά στο MasterChef έκλαιγα κάθε μέρα»

11:09 - 12/06/2020

Στον αέρα της εκπομπής “Happy Day” βγήκε η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία έφτιαξε υπέροχο περουβιανό σεβίτσε, και φυσικά μίλησε για […] The post «Είχα να κλάψω 10 χρόνια, αλλά στο MasterChef έκλαιγα κάθε μέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάρλεν Γρυντάκη: Είχα να κλάψω 10 χρόνια, αλλά στο MasterChef έκλαιγα κάθε μέρα

«Δεν ήμουν εξοικειωμένη με την αναγνωρισιμότητα» ανέφερε η Μάρλεν Γρυντάκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef – «Είχα να κλάψω δέκα χρόνια και εκεί έκλαιγα κάθε μέρα»: Η εξομολόγηση της Μάρλεν

Η Μαρλέν Γρυντάκη μίλησε για τις ημέρες που βρισκόταν στο MasterChef. «Δεν ήμουν εξοικειωμένη με την αναγνωρισιμότητα και τα σχόλια δεν με ενόχλησαν καθόλου, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Από τη στιγμή, όμως, που δεν με γνωρίζουν προσωπικά δεν μπορούν να έχουν μια αντικειμενική γνώμη και άποψη. Και κάποια... The post MasterChef – «Είχα να κλάψω δέκα χρόνια και εκεί έκλαιγα κάθε μέρα»: Η εξομολόγηση της Μάρλεν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»