Γιάννης Μαρακάκης: Έτσι έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος

14:18 - 31/10/2019

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, με […] The post Γιάννης Μαρακάκης: Έτσι έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μαρακάκης: Έτσι έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος (βίντεο)

«Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Γιάννης Μαρακάκης περιγράφει πώς έμαθε ότι θα γίνει πατέρας

Ο Γιάννης Μαρακάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Νίκης Θωμοπούλου. Την χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή πριν από λίγο καιρό η σύζυγός του, μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram. Ο Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, παραδέχθηκε ότι διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, ωστόσο υπάρχει και αρκετό άγχος. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του, του είπε πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Γιάννης Μαρακάκης: Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού Ο Γιάννης Μαρακάκης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί. Ήμουν σε μια δουλε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιάννης Μαρακάκης: Πως έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος - «Νομίζω ότι είναι κορίτσι» (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ο Γιάννης Μαρακάκης είπε πως με την Νίκη Θωμοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί.  The post Γιάννης Μαρακάκης: Πως έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος - «Νομίζω ότι είναι κορίτσι» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Μαρακάκης: Αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί! Video

Ο Γιάννης Μαρακάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος!  The post Γιάννης Μαρακάκης: Αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί! Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Μαρακάκης: Με αυτό τον τρόπο έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Ο πετυχημένος δικηγόρος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς έμαθε από την γυναίκα του ότι περιμένουν παιδί. Διαβάστε την συνέχεια στο backstage24 The post Γιάννης Μαρακάκης: Με αυτό τον τρόπο έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δεν φαντάζεστε πώς έμαθε ο Γιάννης Μαρακάκης ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, με αρκετό άγχος βέβαια, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Αλήθεια, πώς έμαθε ο Γιάννης Μαρακάκης ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος; Δεν είναι και ο πιο συνηθισμένος τρόπος… «Δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Μαρακάκης: Έτσι του ανακοίνωσε η Νίκη Θωμοπούλου πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούου θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγο καιρό ! Ο Γιάννης Μαρακάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε και στο ευχάριστο γεγονός. Ο πετυχημένος δικηγόρος είπε στον Γιώργο Λιάγκα μεταξύ άλλων: «Δεν το έχω πει σε κανέναν… Ήμουν σε μία δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο ήμουν σε πάρα πολύ ένταση… Με είχε πάρει δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι! Δεν είχα τα γυαλιά μου, οπότε δεν μπορούσα να το διαβάσω και παίρνω τηλέφωνο, The post Γιάννης Μαρακάκης: Έτσι του ανακοίνωσε η Νίκη Θωμοπούλου πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Γιάννης Μαρακάκης - Πώς έμαθε ότι η Νίκη Θωμοπούλου είναι έγκυος (video)

"Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα..."

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»