Τίνα Σακελλάριου: «Τι έκανε κάθε βράδυ στα καμαρίνια η Αλ.Βουγιουκλάκη για να εκνευρίζει τον Δ.Παπαμιχαήλ;» (βίντεο)
12:40 - 31/10/2019
Την Τίνα Σακελλάριου συνάντησε η Μαίρη Αρώνη από το Πρωινό και η σύζυγος του σπουδαίου μας δημιουργού, Αλέκου Σακελλάριου, είχε πολλά να θυμηθεί… Όπως ένα ιδιαίτερο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη:
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, εγώ πιστεύω ότι, αν δεν έκανε Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο δεν θα γινόταν ποτέ «εθνική σταρ’. Μου είχε πει ο Αλέκος Σακελλάριος πως σε μία θεατρική παράσταση που είχε γράψει ο ίδιος, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάθε βράδυ φώναζε τον διευθυντή του θεάτρου και ρωτούσε: «Κύριε Χέλμη πόσα εισιτήρια έκανα σήμερα;», για να την ακούει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ που ήταν στο διπλανό καμαρίνι και να τρελαίνεται»!
Η Τίνα Σακελλάριου μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Μάρκ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι έκανε κάθε βράδυ στα καμαρίνια η Αλ.Βουγιουκλάκη για να εκνευρίζει τον Δ.Παπαμιχαήλ; (ΒΙΝΤΕΟ)
Την Τίνα Σακελλάριου συνάντησε η Μαίρη Αρώνη από το Πρωινό και η σύζυγος του σπουδαίου μας δημιουργού, Αλέκου Σακελλάριου, είχε πολλά να θυμηθεί… Όπως ένα ιδιαίτερο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, εγώ πιστεύω ότι, αν δεν έκανε Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο δεν θα γινόταν ποτέ «εθνική σταρ’. Μου είχε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr