Μέμος Μπεγνής: Είμαι άθρησκος, δεν είμαι άθεος

17:54 - 10/06/2020

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για την καραντίνα, τη επαγγελματική αβεβαιότητα, τα μελλοντικά σχέδιά του και τη σχέση με τον Θεό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Open ο συμπαθής πρωταγωνιστής, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για την μεγάλη περιοδεία της ξεκαρδιστικής κωμωδίας «Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει» με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη, μίλησε για τις δυσκολίες -και οικονομικές- των τελευταίων μηνών, τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για να τα βγάλει πέρα. «θα ήμουν τώρα στη Θεσσαλονίκη με την Ελένη Ράντου για τη “Τζάσμιν”» επισήμανε , εξηγώντας ότι η παράσταση δεν θα δοθεί διότι π

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά