Μαίρη Λίντα: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μέσα από το Γηροκομείο – «Δεν μπορώ να δω ούτε την κόρη μου»

16:48 - 10/06/2020

Με συγκίνηση, μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών, η Μαίρη Λίντα μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τις δύσκολες στιγμές που συνεχίζει να βιώνει λόγω κορονοϊού, συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή της. «Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων, δεν μπορεί να μας επισκεφθεί κανένας. Ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες και έτσι […] The post Μαίρη Λίντα: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μέσα από το Γηροκομείο – «Δεν μπορώ να δω ούτε την κόρη μου» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα συγκινητικά λόγια της Μαίρης Λίντα μέσα από το Γηροκομείο: «Δεν μπορώ να δω ούτε την κόρη μου»

Η Μαίρη Λίντα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η Μαίρη Λίντα από το γηροκομείο: Δεν μπορώ να δω ούτε την κόρη μου

ΕΛΛAΔΑ Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα με την εξομολόγηση της για την δύσκολη περίοδο που βιώνει στο γηροκομείο. Λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί, δεν μπορεί να την επισκεφθεί κανένας. «Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι» εξομολογήθηκε. Αναλυτικά τι δήλωσε μέσα από το γηροκομείο. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων, δεν μπορεί να μας επισκεφθεί κανένας. Ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες και έτσι η καραντίνα για εμάς δεν έχει λήξει» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Λίντα, μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών για τις δύσκολες μέρες της καραντίνας λόγω της πανδημίας. «Δεν μπορώ να δω το παιδί μου» Και υπογράμμισε: «Εμείς μπήκαμε στην καραντίνα αρχές Μαρτίου και δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε από

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας