Ο Διονύσης βγήκε από το MasterChef και απαντά για την Κατερίνα Λένη – «Πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής»

14:18 - 10/06/2020

Στη “Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε σήμερα ο Διονύσης Πρόιος, ο οποίος χθες αποχώρησε από το MasterChef. Ο Διονύσης απάντησε, […] The post Ο Διονύσης βγήκε από το MasterChef και απαντά για την Κατερίνα Λένη – «Πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Πρώιος για Κατερίνα Λένη: Πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής

Ο Διονύσης Πρώιος ήταν ένας από τους δυο παίκτες που αποχώρησαν το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef 4. Το...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef-Διονύσης: «Θα έκανα παρέα με την Κατερίνα αλλά... μιλούσε σαν φορτηγατζής» (βίντεο)

Ο Διονύσης Πρόιος αποχώρησε από το «MasterChef 4» και ήταν σήμερα καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου και αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με την Κατερίνα Λένη.  «Στο MasterChef μπήκα φουσκωμένος σαν… παγώνι και μόλις είδα τα παιδιά λέω “όπα, που πας;” και εκεί αρχίζω και μαζεύομαι λιγάκι. Την προηγούμενη νύχτα ήρθε η Κατερίνα και μου είπε για την κάρτα ασυλίας και της είπα να μην μου τη δώσει. Μου έδωσε, όμως, την κάρτα και με συγκίνησε πάρα πολύ και μετά, όταν μπόρεσα, της το ανταπέδωσα. Η Κατερίνα έχει παράπονο από μένα; Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο να μου το πει, αν και έχει το νούμερό μου. Δεν ξέρω γιατί έχει παράπονο από μένα. Υπήρχαν τρεις κριτές εκεί, πολύ σοβαροί άνθρωποι κι εγώ πήγα για ν

Διαβάστε το στο pronews.gr

MasterChef: Διονύσης για Κατερίνα: Πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής

MasterChef: Μετά την αποχώρηση του από το reality μαγειρικής ο Διονύσης Πρώιος μίλησε για την εμπειρία του στο MasterChef και σχολίασε την Κατερίνα Λένη. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού δήλωσε: Στο MasterChef μπήκα φουσκωμένος σαν… παγώνι και μόλις είδα τα παιδιά λέω όπα, που πας; και εκεί αρχίζω και μαζεύομαι λιγάκι. Την προηγούμενη νύχτα ήρθε η Κατερίνα και μου είπε για την κάρτα ασυλίας και της είπα να μην μου τη δώσει. Μου έδωσε, όμως, την κάρτα και με συγκίνησε πάρα πολύ και μετά, όταν μπόρεσα, της το ανταπέδωσα. Η Κατερίνα έχει παράπονο από μένα; Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο να μου το πει, αν και έχει το νούμερό μου. Δεν ξέρω γιατί έχει παράπονο από μένα. Υπήρχαν τρεις κριτ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»