Διονύσης - MasterChef: Η συγκινητική αποχώρηση και τα τελευταία λόγια του γιου του

11:08 - 10/06/2020

Ράγισαν καρδιές στην αποχώρηση του Διονύση από το MasterChef. Τι είπε για τον γιο του, τον οποίο έχει χάσει.  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο MasterChef, καθώς το βράδυ της Τρίτης είχαμε διπλή αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής. Η Μάρλεν και ο Διονύσης τέθηκαν εκτός παιχνιδιού, με το ιδιαίτερο «αντίο» του Διονύση να ξεχωρίζει.  «Τα συναισθήματά μου είναι καταπληκτικά. Είμαι γεμάτος ιδέες, είμαι γεμάτος όρεξη», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Νομίζω την μέρα που μου έδωσαν δυο ποδιές οι μέντορες θα τη θυμάμαι για πάντα. Άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι ήταν με το τεστ δημιουργικότητας με τον ανανά. Κι άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι είναι που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Μου ανεβάζε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Διονύσης από το Masterchef: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του γιου μου (Video)

ΕΛΛAΔΑΟ Διονύσης Πρώιος ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχαιρέτησε το Masterchef στο επεισόδιο της Τρίτης, καθώς η καλή του προσπάθεια στο πιάτο που του δόθηκε να αντιγράψει δε στάθηκε αρκετή ώστε να τον κρατήσει στο ριάλιτι μαγειρικής. . Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του, ο 55χρονος μίλησε συγκινημένος στην κάμερα, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του που έχει φύγει από τη ζωή, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων – ποια ήταν τα τελευταία του λόγια. «Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει “προχώρα γέρε”. Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διονύσης – MasterChef 4: Συγκινούν τα τελευταία λόγια του πριν την αποχώρηση

Ο Διονύσης αποχώρησε από το MasterChef 4 και συγκίνησε αποκαλύπτοντας τα τελευταία λόγια του γιου του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά