Σύγκρουση Κυμπουρόπουλου - Βορίδη για τους ανάπηρους - «Αγγίζει τα όρια της ρητορικής του μίσους» (Video)
10:27 - 31/10/2019
Πολιτική
Μία σύγκρουση λεκτική ανάμεσα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη και τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου προκάλεσαν τα σχόλια του πρώτου για τους ανάπηρους.
Ο Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας σε πρωινή εκπομπή καναλιού το περιστατικό με τις κοπέλες που παρέλασαν αλά Monty Python λέγοντας: «Εγώ δεν ξέρω αν είναι παιδιά ή 21 ή είναι 16… Ας πούμε, λοιπόν, ότι είναι 16. Προφανώς η συμπεριφορά των παιδιών αυτών, γιατί δεν είναι μωρά, δεν είναι 2, είναι 16… Με ένα παιδί που είναι 16 χρονών μιλάς κανονικά. Συνομιλείς έτσι; Δεν είναι ανάπηρο. Στα 17 ψηφίζουνε. Δεν είναι ένα παιδί που δεν έχει κατανόηση. Δεν έχουν κάποιου είδους πάθηση»...
Οι παραπάνω δηλώσεις του
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σύγκρουση Κυμπουρόπουλου – Βορίδη για τους ανάπηρους – «Αγγίζει τα όρια της ρητορικής του μίσους» (Video)
Μία σύγκρουση λεκτική ανάμεσα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη και τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου προκάλεσαν τα σχόλια του πρώτου για τους ανάπηρους. Ο Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας σε πρωινή εκπομπή καναλιού το περιστατικό με τις κοπέλες που παρέλασαν αλά Monty Python λέγοντας: «Εγώ δεν ξέρω αν είναι παιδιά ή 21 ή είναι […]
The post Σύγκρουση Κυμπουρόπουλου – Βορίδη για τους ανάπηρους – «Αγγίζει τα όρια της ρητορικής του μίσους» (Video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr