Λάμπης Λιβιεράτος: «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θα πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο θα αυτοκτονούσα»

09:48 - 31/10/2019

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει σαφή άποψη για το GNTM και την εξέφρασε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Happy Day και την […] The post Λάμπης Λιβιεράτος: «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θα πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο θα αυτοκτονούσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάμπης Λιβιεράτος: Αν η κόρη πήγαινε στο GNTM θα έψαχνα τρόπο να αυτοκτονούσα (βίντεο)

«Κατάφερα να ανακάμψω και να ξαναπατήσω στα πόδια μου κι ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτή τη δύναμη».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λάμπης Λιβιεράτος: Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θέλει να πάει στο GNTM, θα έψαχνα πώς θα αυτοκτονούσα

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λ. Λιβιεράτος: Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θα πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο θα αυτοκτονούσα (VIDEO)

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει σαφή άποψη για το GNTM και την εξέφρασε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα του «Happy Day»: «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θέλει να πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο ακριβώς θα αυτοκτονούσα -χαριτολογώντας το λέω. Δεν θα ήταν η καλύτερή μου γιατί δεν ξέρω αν είναι ο απόλυτα σωστός τρόπος αυτός. Ο πραγματικός στίβος της δουλειάς είναι έξω στη ζωή». Για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του που βίωσε στο παρελθόν, ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρει: «Ακόμα και τα δύσκολα χρειάζονται στη ζωή, γιατί από αυτά παίρνεις τα μεγαλύτερα μαθήματα. Η δύσκολη περίοδος που πέρασα, ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που πήρα. Κατάφερα να ανακάμψω και να ξαναπατήσω στα πόδια μου κι ευχαριστώ τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Λάμπης Λιβιεράτος: «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θα πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο θα αυτοκτονούσα» (vid)

Συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μίλησε για τις κόρες του και πώς θα αντιδρούσε αν του έλεγαν ότι θα πάνε στο GNTM. The post Λάμπης Λιβιεράτος: «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θα πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο θα αυτοκτονούσα» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λιβιεράτος: Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θα πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο θα αυτοκτονούσα

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει σαφή άποψη για το GNTM και την εξέφρασε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα του «Happy Day»: «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θέλει να πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο ακριβώς θα αυτοκτονούσα -χαριτολογώντας το λέω. Δεν θα

Διαβάστε το στο madata.gr

Λάμπης Λιβιεράτος: «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θα πάει στο GNTM θα έψαχνα με ποιο τρόπο θα αυτοκτονούσα» (βίντεο)

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει σαφή άποψη για το GNTM και την εξέφρασε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη: «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θέλει να πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο ακριβώς θα αυτοκτονούσα -χαριτολογώντας το λέω. Δεν θα ήταν η καλύτερή μου γιατί δεν ξέρω αν είναι ο απόλυτα σωστός τρόπος αυτός. Ο πραγματικός στίβος της δουλειάς είναι έξω στη ζωή». Για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του που βίωσε στο παρελθόν, ο Λάμπης Λιβιεράτος αναφέρει: «Ακόμα και τα δύσκολα χρειάζονται στη ζωή, γιατί από αυτά παίρνεις τα μεγαλύτερα μαθήματα. Η δύσκολη περίοδος που πέρασα, ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που πήρα. Κατάφερα να ανακάμψω και να ξαναπατήσω στα πόδια μου κι ευχ

Διαβάστε το στο pronews.gr

«Αν η κόρη μου ήθελε να πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο θα αυτοκτονούσα» (video)

Ποιος γνωστός έλληνας τραγουδιστής έκανε αυτές τις δηλώσεις όταν ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε αν οι κόρες τους, του έλεγαν πως ήθελαν να πάρουν μέρος στο «GNTM». «Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θέλει να πάει στο GNTM, θα έψαχνα με ποιο τρόπο ακριβώς θα αυτοκτονούσα -χαριτολογώντας το λέω. Δεν θα ήταν η καλύτερή μου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λιβιεράτος: "Αν η κόρη μου ή΄θελε να πάει στο GNTM, θα έψαχνα πώς θα αυτοκτονούσα"

Ο *Λάμπης Λιβιεράτος* παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας, GNTM. *«Εάν μου έλεγε η κόρη...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Λάμπης Λιβιεράτος: "Εάν μου έλεγε η κόρη μου ότι θα πάει στο GNTM..." (video)

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε