Κούλογλου στο CNN Greece: Δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ
11:46 - 09/06/2020
Με δήλωσή του στο CNN Greece ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, αποχωρεί από…
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούλογλου: Ένα βήμα πριν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ένα βήμα πριν την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτητοποίησή του από την ευρωομάδα του κόμματος φαίνεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες του libre.gr ο ο ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.
The post Κούλογλου: Ένα βήμα πριν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ; appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔιαψεύδει κατηγορηματικά ο Κούλογλου: Δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
Τέλος στις πληροφορίες που τον έφερναν «με το ένα πόδι έξω» από τον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Στέλιος Κούλογλου.
Με δήλωσή του στο CNN.gr, ο Σ. Κούλογλου ξεκαθάρισε ότι «Δεν έχω καμία πρόθεση, ειδικά αυτή τη στιγμή, να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο δεν έχω πολιτικές διαφωνίες. Ούτε θέλω να βάλω εμπόδια στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει μια μεγάλη αριστερή και προοδευτική παράταξη.
Με τους συναδέλφους της ευρωκοινονοβουλευτικής ομάδας διαφωνήσαμε σχετικά με τη δήλωσή μου για την Αριστερά ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι κατ’ ανάγκη και ηθικό.
Κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια των οποίων ο συντάκτες αν τηρούσαν στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία θα μπορ
Διαβάστε το στο topontiki.gr