Το Θηρίο ξεκαθαρίζει «Θα λέω τη λέξη χοντρός και δεν θα με κρίνουν αρνητικά»

14:57 - 08/06/2020

Το Θηρίο συνάντησε από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η Έλενα Κώνστα, και ο γνωστός δημιουργός θέλησε να […] The post Το Θηρίο ξεκαθαρίζει «Θα λέω τη λέξη χοντρός και δεν θα με κρίνουν αρνητικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θηρίο: Θα λέω τη λέξη χοντρός και δεν θα με κρίνουν αρνητικά (VIDEO)

Μια συγκεκριμένη άποψη για τους υπέρβαρους ανθρώπους εξέφρασε το Θηρίο μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και την Έλενα Κώνστα. «Είναι η εποχή που πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, είναι political correct τα πάντα. Απαγορεύεται να πεις για χοντρούς, όλοι έχουν πάθει κάτι με τη μύγα και μυγιάζονται. Εγώ για τους χοντρούς θα μιλάω όσο γουστάρω, γιατί έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω και θα λέω τη λέξη χοντρός και δεν θα με κρίνουν αρνητικά», είπε. «Την εποχή που κάναμε τα Μαύρα Μεσάνυχτα με την Μαρία Ιακώβου, ο μάνατζερ που είχε αναλάβει αυτή την κοπέλα χωρίς να με ρωτήσει καν έβγαλε μια διασκευή παράλληλα με το original τραγούδι, χωρίς να είμαι εγώ, σκέτο λαϊκό, με τη δικαιολογία να έχει κάτι να λέει κι εκ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»