Η Άννα Αμανατίδου από το GNTM μιλά στο «Μαζί σου»: Το Instagram και οι ανήθικες προτάσεις! Video

18:33 - 06/06/2020

Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας GNTM, όπου είχε καταφέρει να φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος. The post Η Άννα Αμανατίδου από το GNTM μιλά στο «Μαζί σου»: Το Instagram και οι ανήθικες προτάσεις! Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Αμανατίδου: Το GNTM και οι ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί!

Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας GNTM, όπου είχε καταφέρει να φτάσει σχεδόν μέχρι το ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Άννα Αμανατίδου: Το GNTM και οι ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Άννα Αμανατίδου από το GNTM μιλά για το Instagram και τις ανήθικες προτάσεις

Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας GNTM. Πλέον η όμορφη Θεσσαλονικιά ασχολείται ενεργά με το Instagram και το Youtube, τα οποία διαχειρίζεται μόνη της με μεγάλη επιτυχία. «Ως προς το GNTM, θεωρώ ότι ξεπέρασα τα όρια μου και έφτασα σε ένα πολύ καλό σημείο. Στην έξω ζωή, όμως πρέπει να δώσεις παραπάνω πράγματα» εξομολογείται το νεαρό μοντέλο στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Σήμερα, η Άννα Αμανατίδου θεωρεί τον εαυτό της influencer, ασχολείται με τα social media, μια επιλογή που όπως δηλώνει η ίδια ήταν τελικά η σωστή! «Γενικά ασχολούμαι καθημερινά με το Youtube. Είναι κάτι που θέλει πάρα πολύ χρόνο, πολύ προσπάθεια. Το Instagram

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Άννα Αμανατίδου από το GNTM μιλά στο «Μαζί σου» – Το Instagram και οι ανήθικες προτάσεις

Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας GNTM, όπου είχε καταφέρει να φτάσει […] The post Η Άννα Αμανατίδου από το GNTM μιλά στο «Μαζί σου» – Το Instagram και οι ανήθικες προτάσεις appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»