Μπισκότα σαν ροδάκινα από την Ιταλία
13:39 - 05/06/2020
Cucina poveraΥλικά
2 αυγά
100 γραμμάρια ζάχαρη
130 γραμμάρια σπορέλαιο
100 γραμμάρια γάλα
8 γραμμάρια μπείκιν πάουντερ
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μαρμελάδα ροδάκινο ή πραλίνα για τη γέμιση
1 κούπα χυμό μήλο ή γάλα ή λικέρ ροδάκινο
Χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και κίτρινο
Ζάχαρη κρυσταλλική για το τύλιγμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και προσθέστε τη ζάχαρη. Ανακατεύοντας προσθέστε το γάλα, το σπορέλαιο και το μπείκιν. Σιγά σιγά ενσωματώστε το αλεύρι στο μίγμα ανακατεύοντας με τα χέρια. Μεταφέρετε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και συνεχίστε να ζυμώνετε με τα χέρια σας μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλο το αλεύρι. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι ομοιογενής και ελαστική κα
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr