Μπισκότα σαν ροδάκινα από την Ιταλία

13:39 - 05/06/2020

Cucina poveraΥλικά 2 αυγά 100 γραμμάρια ζάχαρη 130 γραμμάρια σπορέλαιο 100 γραμμάρια γάλα 8 γραμμάρια μπείκιν πάουντερ 500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μαρμελάδα ροδάκινο ή πραλίνα για τη γέμιση 1 κούπα χυμό μήλο ή γάλα ή λικέρ ροδάκινο Χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και κίτρινο Ζάχαρη κρυσταλλική για το τύλιγμα Εκτέλεση Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και προσθέστε τη ζάχαρη. Ανακατεύοντας προσθέστε το γάλα, το σπορέλαιο και το μπείκιν. Σιγά σιγά ενσωματώστε το αλεύρι στο μίγμα ανακατεύοντας με τα χέρια. Μεταφέρετε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και συνεχίστε να ζυμώνετε με τα χέρια σας μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλο το αλεύρι. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν είναι ομοιογενής και ελαστική κα

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)