Αντώνης Βλοντάκης: Υπάρχουν στιγμές που θέλω να μαζέψω τα πράγματα μου, να φύγω και να μην πω ούτε «γεια» (Video)

09:12 - 05/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε ο Αντώνης Βλοντάκης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο πολίστας και πρωταγωνιστής στο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι πατέρας, τονίζοντας ότι η “πατρότητα” αποτελεί για τον ίδιο την πιο δύσκολη “δουλειά”. «Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν, όμως, με το πόλο γιατί δεν ήθελα ποτέ να μπουν στη διαδικασία να τα συγκρίνουν μαζί μου. Οπότε οι κόρες μου παίζουν βόλεϊ ενώ τον γιο μου τον είχα ξεκινήσει στο μπάσκετ. Επειδή είναι ένα παιδί όμως πολύ εξωστρεφές και κοινωνικό, πιο πολύ ώρα μίλαγε παρά έπαιζε. Έτσι τον πήρα από το μπάσκετ και τον έβαλα στην πισίνα» είπε και πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)