Μακέντα: «Είμαι πολύ καλά εντός και εκτός γηπέδου»

14:19 - 11/10/2019

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε στην Ιταλία για τη ζωή του στην Ελλάδα, την μάχη των «ατζούρι» με τη «γαλανόλευκη», τον Ρονάλντο και τον Φέργκιουσον. Αναλυτικά όσα είπε στην Corriere Della Sera: Για την καριέρα του: «Είναι σαν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο μου έχει δώσει πάρα πολλά, με τρόπους που δεν περίμενα. Είμαι πολύ τυχερός. Νιώθω ότι μπορώ και πάλι να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο. Χωρίς να ζητάω τη ρεβάνς, αλλά με την επιθυμία να το πιστέψω. Στα 20 σου χρειάζεσαι το μυαλό ενός τριανάρη, γιατί μπαίνεις σε έναν κόσμο πολύ μεγαλύτερο από εσένα και υπάρχει ο κίνδυνος η μπάλα να γίνει κάτι δευτερεύον». Για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και το ματς Ιταλίας -

Διαβάστε Περισσότερα στο novasports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μακέντα: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σωστό μέρος»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, το ματς της Ελλάδας με την Ιταλία και τις παραστάσεις του από το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μακέντα: Είμαι πολύ καλά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, το ματς της Ελλάδας...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μακέντα: «Είμαι πολύ καλά εντός και εκτός γηπέδου, παίζω σε μία ιστορική ομάδα»

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε σε ιταλικό μέσο για…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μακέντα: Είμαι πολύ καλά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, το ματς της Ελλάδας με την Ιταλία και τις παραστάσεις του από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όσα είπε στην Corriere Della Sera o Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού: Για την καριέρα του: «Είναι σαν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο μου έχει δώσει πάρα πολλά, με τρόπους που δεν περίμενα. Είμαι πολύ τυχερός. Νιώθω ότι μπορώ και πάλι να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο. Χωρίς να ζητάω τη ρεβάνς, αλλά με την επιθυμία να το πιστέψω. Στα 20 σου χρειάζεσαι το μυαλό ενός τριαντάρη, γιατί μπαίνεις σε έναν κόσμο πολύ μεγαλύτερο από […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ novasports.gr

Όταν ο Γιάννης συνάντησε τον Ζοτς (video)

Φιλμ Νουάρ στο Ελληνικό Σινεμά

Άρης: Μπρούνο Γκάμα reloaded (pics)

Tvxs διαγωνισμός: Κερδίστε το ημερολόγιο για το 2020 με τίτλο Περί Πάθους

ΠΑΟΚ: Αυτοί “τρέχουν” το σερί των 131 γκολ! (pics)

Μία και μοναδική της Μπάγερν (video - pics)