Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε θα σταματήσει τη δημοσιογραφία

09:30 - 04/06/2020

Σε μια από τις επιλεκτικές του συνεντεύξεις, ο Δημήτρης Καμπουράκης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του “The 2night […] The post Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε θα σταματήσει τη δημοσιογραφία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Καμπουράκης: Αποκάλυψε πότε σταματάει τη δημοσιογραφία

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2 Night Show» ήταν καλεσμένος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Καμπουράκης: Θα μείνω 4 με 5 χρόνια ακόμα στη δημοσιογραφία

Έναν απολογισμό της επαγγελματικής του πορείας έκανε στο πλατό του “The 2night Show” ο Δημήτρης Καμπουράκης, ενώ εξήγησε γιατί ένας δημοσιογράφος πρέπει να λέει τη γνώμη του και να έχει πολιτική άποψη. Παράλληλα, ο Δημήτρης Καμπουράκης παραδέχθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 το χρονικό διάστημα που έχει θέσει στον εαυτό του για να βρίσκεται σε αυτό το χώρο. “Αυτή την περίοδο δεν γράφω κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία δεν τα γράφεις εσύ, αλλά έρχονται και σε βρίσκουν” σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Προσθέτοντας, όμως, απρόσμενα τη διάθεση να σταματήσει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια. “Αρχίζω να το βλέπω λίγ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε σταματάει τη δημοσιογραφία [βίντεο]

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε σκέφτεται να αποχωρήσει από τη δημοσιογραφία και τι θέλει να κάνει στο μέλλον. «Αυτή την περίοδο δεν γράφω κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία δεν τα γράφεις εσύ, αλλά έρχονται και σε βρίσκουν», είπε αρχικά. Για να συνεχίσει με την αποκάλυψη αναφορικά με τα επαγγελματικά του: «Αρχίζω να... The post Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε σταματάει τη δημοσιογραφία [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δημήτρης Καμπουράκης: Πότε θα σταματήσει τη δημοσιογραφία – Τι αποκάλυψε στον Αρναούτογλου

Ο Δημήτρης Καμπουράκης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του “The 2night Show” και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία. The post Δημήτρης Καμπουράκης: Πότε θα σταματήσει τη δημοσιογραφία – Τι αποκάλυψε στον Αρναούτογλου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποκάλυψε πότε σκοπεύει να σταματήσει τη δημοσιογραφία (Video)

MEDIA  Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επαγγελματική του πορεία, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει το χρονικό διάστημα που έχει θέσει ο ίδιος στον εαυτό του για να βρίσκεται σε αυτόν τον χώρο. "Αυτή την περίοδο δεν γράφω κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία δεν τα γράφεις εσύ, αλλά έρχονται και σε βρίσκουν” είπε, αποκαλύπτοντας τη διάθεσή του να σταματήσει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια. “Αρχίζω να το βλέπω λίγο αλλιώς το πράγμα, ρε παιδί μου. Δηλαδή λέω να κάνω ακόμα τέσσερα, πέντε χρόνια δημοσιογραφία και μετά να την κάνω σιγά σιγά για τ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δημήτρης Καμπουράκης: Αποφάσισε να σταματήσει την δημοσιογραφία (video)

Για όλα μίλησε στο “The 2Night Show” ο Δημήτρης Καμπουράκης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»