«Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο»: Συγκινεί η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ – Προκλητικές εικόνες του στρατού στο μνημείο του Λίνκολν
12:51 - 03/06/2020
Εννέα ημέρες μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη, όπου ο 46χρονος Αφροαμερικανός υπέστη ασφυξία κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από λευκούς αστυνομικούς, το ιστορικό κύμα διαδηλώσεων και αμφισβήτησης δεν κοπάζει. Οι διαδηλώσεις εναντίον του ρατσισμού και της αστυνομικής βαρβαρότητας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, παρά τις λεηλασίες,...
The post «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο»: Συγκινεί η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ – Προκλητικές εικόνες του στρατού στο μνημείο του Λίνκολν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο»: Η κόρη του Τζορτζ Φλόιντ, πιστεύει ακόμα στη ζωή & τους ανθρώπους
Σε ένα σύντομο συγκλονιστικό video, που έγινε viral στα social media, η Τζιάννα Φλόιντ, 6 μόλις ετών, είναι ανεβασμένη στους ώμους του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Στέφεν Τζάκσον, κοιτάει όλα όσα συμβαίνουν μετά τον βίαιο θάνατο του μπαμπά της και με την δύναμη και την πίστη, που μόνο τα παιδιά, μπορούν να υποστηρίξουν χαμογελά και […]
Διαβάστε το στο «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο»: Η φράση της 6χρονης κόρης του Τζορτζ Φλόιντ
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την Τζιάννα Φλόιντ, κόρη του δολοφονημένου Τζορτζ Φλόιντ, που είναι ανεβασμένη στους ώμους του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Στέφεν Τζάκσον. Η 6χρονη ακούγεται να λέει: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο». Ο Τζάκσον επαναλαμβάνει τη φράση και την ξαναρωτάει τι έκανε ο μπαμπάς της, για να λάβει ξανά την απάντηση: […]
Διαβάστε το στο glocal.gr