Μεγάλη ένταση Σκορδά – Ουγγαρέζου για Τανιμανίδη – Μπόμπα
11:57 - 03/06/2020
Ο σχολιασμός στο Πρωινό της γυμνής φωτογραφίας που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram, οδήγησε πολύ σύντομα σε μια σύγκριση […]
The post Μεγάλη ένταση Σκορδά – Ουγγαρέζου για Τανιμανίδη – Μπόμπα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ένταση στο «Πρωινό» με Σκορδά – Ουγγαρέζο για Τανιμανίδη – Μπόμπα (βίντεο)
«Εσύ πες για σένα. Εγώ λέω ότι τα παιδιά είναι εθισμένα στην έκθεση. Μου λες μην τα βάλω στην κουβέντα για μη σε θίξω, τα λέω από μόνος μου».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΈνταση Σκορδά – Ουγγαρέζου για Τανιμανίδη – Μπόμπα (VIDEO)
Την γυμνή φωτογραφία που πόσταρε στα social media ο Ανδρέας Γέωργίου σxoλίασαν στο Πρωινό και όταν η κουβέντα έφτασε στο ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα επικράτησε ένταση στο πλατό.
Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:
Φαίη: Εάν το έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης το σχόλιο σου θα ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή.
Δημήτρης: Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει κάνει ένα τέτοιο, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης… Προκαλώ τον Σάκη Τανιμανίδη μία μέρα να μην ανεβάσει ένα ποστ. Δεν μπορεί, είναι εθισμένος.
Φαίη: Θες να σου πω και άλλα πρόσωπα που ανεβάζουν κάθε μέρα; Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί είναι και φίλοι σου.
Δημήτρης: Θα μου πεις για τη Συνατσάκη; Έχει και τα εμπορικά της που ανεβάζει.
Φαίη: Δεν λέω
Διαβάστε το στο thestival.grΧαμός στο «Πρωινό»: «Σφάχτηκαν» Σκορδά – Ουγγαρέζος για Τανιμανίδη – Μπόμπα
Ο σχολιασμός στο Πρωινό της γυμνής φωτογραφίας που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram, οδήγησε πολύ σύντομα σε μια σύγκριση με τις αναρτήσεις που κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης και σε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους συντελεστές της εκπομπής με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής: Φαίη: Εάν...
The post Χαμός στο «Πρωινό»: «Σφάχτηκαν» Σκορδά – Ουγγαρέζος για Τανιμανίδη – Μπόμπα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤα «τσούγκρισαν» Σκορδά και Ουγγαρέζος για το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα (βίντεο)
Ο σχολιασμός στο Πρωινό της γυμνής φωτογραφίας που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram, οδήγησε πολύ σύντομα σε μια σύγκριση με τις αναρτήσεις που κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης και σε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους συντελεστές της εκπομπής με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:
Φαίη: Εάν το έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης το σχόλιο σου θα ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή.
Δημήτρης: Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει κάνει ένα τέτοιο, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης… Προκαλώ τον Σάκη Τανιμανίδη μία μέρα να μην ανεβάσει ένα ποστ. Δεν μπορεί, είναι εθισμένος.
Φαίη: Θες να σου πω και άλλα πρόσωπα που ανεβάζουν κάθε μέρα; Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί είναι και φίλο
Διαβάστε το στο pronews.grΑπίστευτη ένταση Σκορδά – Ουγγαρέζου για Τανιμανίδη – Μπόμπα!
Ο σχολιασμός στο Πρωινό της γυμνής φωτογραφίας που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram, οδήγησε πολύ σύντομα σε μια σύγκριση με τις αναρτήσεις που κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης και σε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους συντελεστές της εκπομπής με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής: Φαίη: Εάν το έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης […]
Διαβάστε το στο irafina.gr