Αλίκη Κατσαβού: Η απάντηση για τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά, μετά την προειδοποίηση της κόρης του!

10:18 - 03/06/2020

Τη δική της απάντηση έδωσε η Αλίκη Κατσαβού, μετά τις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά και την αυστηρή προειδοποίησή της για την κληρονομιά του πατέρα της. The post Αλίκη Κατσαβού: Η απάντηση για τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά, μετά την προειδοποίηση της κόρης του! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού: Η απάντησή της για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά μετά τη δήλωση της κόρης του

«Φωτιές» άναψε η πρόσφατη δήλωση της Σάντρας Βουτσά στην εκπομπή...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλίκη Κατσαβού: Απαντά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά μετά την προειδοποίηση της κόρης του (VIDEO)

Η Αλίκη Καταβού απάντησε στα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά για την κληρονομιά του πατέρα της, του ηθοποιού, Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός τοποθετήθηκε πρώτη φορά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου: "Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και δεμένες και λείπει η μία στην άλλη και η πανδημία μας έκανε να χαθούμε για λίγο…". Και τόνισε: "Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά… Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν και εγώ αυτά τα πράγματα δεν θέλω να τα κάνω δημόσια… Είμαστε καλές γυναίκες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Αλίκη Κατσαβού απαντά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά – «Με ενοχλεί που γίνεται αυτό δημόσια»

Την άποψή της για τα κληρονομικά του Κώστα Βούτσα εξέφρασε η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και την […] The post Η Αλίκη Κατσαβού απαντά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά – «Με ενοχλεί που γίνεται αυτό δημόσια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αλίκη Κατσαβού: Απαντά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά μετά την προειδοποίηση της κόρης του!

Η Αλίκη Καταβού απάντησε στα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά για την κληρονομιά του πατέρα της, του αξέχαστου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Αλίκη Κατσαβού: Τι απαντά στην κόρη του Βουτσά μετά την προειδοποίηση για την περιουσία

Στην αυστηρή προειδοποίηση της Σάντρας Βουτσά σχετικά με την πειουσία του πατέρα της, απάντησε σήμερα η Αλίκη Κατσαβού.Υπενθυμίζεται ότι η Σάντρα Βουτσά δήλωσε σχετικά με την περιουσία «Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό», ενώ για το ίδιο θέμα προκλήθηκε ένταση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σήμερα η Αλίκη Κατσαβού έδωσε τη δική της απάντηση μιλώντας στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Όπως ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπ

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Αλίκη Κατσαβού: Η απάντηση για τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά, μετά την προειδοποίηση της κόρης του!

Τη δική της απάντηση έδωσε η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού. Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά την αυστηρή προειδοποίηση της Σάντρας Βουτσά στην Ελεονώρα Μελέτη για τα κληρονομικά του ηθοποιού. Η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθάρισε πως η ίδια και οι κόρες του Κώστα Βουτσά είναι αγαπημένες και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»