Δίκη Χρυσής Αυγής – Παναγιώτης Ηλιόπουλος: «Έχω πέσει θύμα μιας μεγάλης πολιτικής πλεκτάνης»

14:02 - 11/10/2019

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Μακριά από εμένα Χίτλερ, ναζί, δολοφονίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανήκα σε ένα χώρο που πιστεύει σε αυτά τα πράγματα…», είπε σήμερα (11/10) απολογούμενος, ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα.Ο κατηγορούμενος για διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση υποστήριξε ότι ουδέποτε άκουσε κάτι περί εθνικοσοσιαλισμού στο κόμμα, ενώ ουδέποτε τέθηκε ζήτημα «τυφλής υπακοής».«Ο Ηλίας (Κασιδιάρης) δεν μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα σχετικό με εθνικοσοσιαλισμό και ήμασταν πολλέ The post Δίκη Χρυσής Αυγής – Παναγιώτης Ηλιόπουλος: «Έχω πέσει θύμα μιας μεγάλης πολιτικής πλεκτάνης» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παν. Ηλιόπουλος: Έχω πέσει θύμα πολιτικής πλεκτάνης...

Άλλοι δύο πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με έκνομες ενέργειες και ότι εντάχθηκαν σε ένα νόμιμο κόμμα, κατά την διάρκεια των απολογιών τους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι