Η Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε κολάν και cropped φούτερ για τη βόλτα της στο Ζάππειο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκαλύπτει τη νέα κανονικότητα για το "Έλα στη θέση μου"

Με την γοητεία και το ταλέντο της, η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια τηλεοπτικά. Για ακόμα μια σεζόν, δε, πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Alpha, “Έλα στη θέση μου” όπου όμως τα δεδομένα έχουν αναγκαστικά αλλάξει κατά πολύ μετά την καραντίνα για την πανδημία του κορονοϊού. “Είναι η αλήθεια πως αυτή η δουλειά έγινε από την αρχή με πολλή αγάπη από όλους τους συντελεστές” σημειώνει χαρακτηριστικά η καλλονή ηθοποιός στο Κους Κους και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. “Τη δική μας διάθεση χαράς και αγάπης ήλθε να επισφραγίσει και το πιο σημαντικό: η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος αγάπησε και αγαπάει το “Έλα στη θέση μου”. Στην πραγματικότητα αυτός είναι ο

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκαλύπτει τη νέα κανονικότητα για το “Έλα στη θέση μου”

Με την γοητεία και το ταλέντο της, η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια τηλεοπτικά. Για ακόμα […] The post Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκαλύπτει τη νέα κανονικότητα για το “Έλα στη θέση μου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κώστας Κόκλας: Δεν πιστεύω στον Θεό, μου αρέσει να μένω σε μοναστήρια, νιώθω την ενέργεια αλλά μέχρι εκεί

Βρετανία: Ερευνάται ύποπτο δέμα κοντά στον σταθμό Γιούστον του Λονδίνου

AEK: Η ξενάγηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην OPAP Arena και το δείπνο με Ηλιόπουλο και Μελισσανίδη

Σίσσυ Χρηστίδου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είτε θέλεις να εκδικηθείς τον άλλον, είτε να χειραγωγήσεις την κοινή γνώμη

Σκέρτσος: Το κράτος που νοιάζεται, δίπλα στους συνανθρώπους μας της πολυκατοικίας της οδού Αρκαδίας

Φαρμακονήσι: Εντοπίστηκαν 19 μετανάστες - Αγνοείται ένας άνθρωπος