Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Globetrotters!

14:29 - 30/10/2019

Οι Masterchef  απόψε ταξιδεύουν στο Χιούστον, οι Κρητικοί  ανακαλύπτουν την Κίνα και οι Βαρθακούρηδες ζουν περιπέτειες  στο  εξωτικό Μπαλί! Δείτε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Globetrotters!  

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

8 ΛΕΞΕΙΣ: Δείτε απόσπασμα από το σημερινό (30/10) επεισόδιο (video)

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ Ο Οδυσσέας προσπαθεί να ελαφρύνει το κλίμα και να κάνει την Έρση να ξεχαστεί, λίγο πριν την επέμβαση. Οι τύψεις όμως τον πνίγουν και η Ηλιάνα δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι κάτι του συμβαίνει. Παράλληλα, ένα ακόμα συμβάν έρχεται να ενισχύσει την υποψία της ότι […] The post 8 ΛΕΞΕΙΣ: Δείτε απόσπασμα από το σημερινό (30/10) επεισόδιο (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

8 λέξεις: Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο (30/10)

8 λέξεις: Συγκλονιστικό και στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του ΣΚΑΙ. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να ελαφρύνει το κλίμα και να κάνει την Έρση να ξεχαστεί, λίγο πριν την επέμβαση. Οι τύψεις όμως τον πνίγουν και η Ηλιάνα δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι κάτι του συμβαίνει. Παράλληλα, ένα ακόμα συμβάν έρχεται να ενισχύσει την υποψία της ότι ο Μιχαήλ προσπαθεί να την τρελάνει, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Ο Άκης δεν ξέρει πως να χειριστεί το θέμα της Σμαράγδας, ενώ τον κάνει έξαλλο το γεγονός ότι αυτή τη φορά εκείν The post 8 λέξεις: Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο (30/10) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει