Η Μάρλεν από το MasterChef ζητά συγγνώμη από την Μαρία

17:06 - 01/06/2020

Για την ανάρτηση που έκανε στο facebook κατά της Μαρίας Μπέη, χρησιμοποιώντας… κοσμητικά επίθετα, η Μάρλεν Γρυντάκη από το MasterChef […] The post Η Μάρλεν από το MasterChef ζητά συγγνώμη από την Μαρία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef 4: Η Μάρλεν Γρυντάκη ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Μαρία Μπέη

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Μάρλεν Γρυντάκη από τη Μαρία Μπέη για την ανάρτηση που είχε κάνει η πρώτη στον προσωπικό της...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef: Η Μάρλεν ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία

MasterChef: Η Μάρλεν Γρυντάκη ζήτησε συγγνώμη από την Μαρία Μπέη, σχετικά με μια ανάρτηση που είχε κάνει για αυτήν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η Μάρλεν Γρυντάκη, που έχει βγει πλέον από το σπίτι του MasterChef, δήλωσε συγκεκριμένα: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό στη Μαρία. Ήταν πολύ αυθόρμητο, χαίρομαι που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να το πω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, δεν ήταν ωραίος ο τρόπος που το είπα, ήταν πολύ αισχρό ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Στην εντατική δημοσιογράφος του Open (pics) Λάρισα: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτισσα Σε κατάσταση σοκ οι γονείς-εκπαιδευτικοί του 2χρονου κοριτσιού που πέθανε στην κούνια της ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Maste

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»